Najpopularnije igračke za muškarce

Erotske igračke, Video prilozi

Seks igračke za muškarce.

Na što prvo pomisliš kada se spomenu seks igračke za muškarce? Dali na one plastične lutke na napuhavanje koje nose okolo na momačkoj večeri? Pa nadam se da ovo nije jedina asocijacija. Jer ima toliko boljih stvari!

Na primjer jaja za  masturbiranje:

TENGA I SATISFYER JAJA

Jaja su najjednostavnija za korištenje i nude ti potpuno drugačiji osjećaj nego kad koristiš samo ruku. Pa, bolji osjećaj je!

Tenga i Satisfyer jaja savršena su da začiniš svakodnevicu i da se malo razmaziš. Možeš birati između različitih tekstura i tako može biti svaki "handjob" potpuno novo iskustvo.



Budući da su tako jeftina, također su odlična ideja za poklon - za sebe ili za muškarca u tvom životu. Takvog poklona zasigurno će se svaki razveseliti.

U principu, jaja su za jednokratnu upotrebu, ali iskustva pokazuju da ih možeš koristiti i više puta. Nakon upotrebe samo ga dobro operi i osuši i moći ćeš ga ponovno koristiti.

Ali ako želiš nešto intenzivnije i realnije, onda će za tebe biti bolji pravi realistični masturbatori. U ponudi je mnogo različitih tipova i brendova, a svakako su daleko najpopularniji Fleshlight, FPPR i Kokos.

MASTURBATORI

Fleshlight

Masturbatori Fleshlight su najprodavaniji masturbatori na svijetu. Najpopularnija je linija napravljena od replike vulve ili anusa porno zvijezda! Unutrašnjost je kod svakoga nešto posebno, pa čak i ako kupiš sve masturbatore marke Flashlight, uvijek ćeš imati drugačiji osjećaj. Izrađeni su od materijala koji se osjeća gotovo kao koža, pri korištenju se i zagrijava na tjelesnu temperaturu i stoga je osjećaj još realniji.



FPPR

Ako si ne možeš priuštiti ove malo skuplje masturbatore, onda ti preporučujem masturbatore FPPR. Za samo 20 € dobivaš stvarno dobru igračku. Također možeš birati između masturbatora s ustima, anusom ili vaginom. Čak i kod njih, unutrašnjost je rebrasta za još više užitka, a možeš birati između dvije različite teksture!



Kokos

Osim Fleshlight i FPPR, imamo i marku Kokos, koja je klasa za sebe.

Kokos ima vrlo zanimljiv izbor masturbatora s raznim izbočinama i unutarnjim teksturama. U ponudi imaju i takve, s cijelim bokovima, anusom ili vaginom pa čak i mega masturbatore s tri rupe.



Ali masturbatori nisu sve što je muškarcima dostupno. Jedna sjajna stvar koju sve više muškaraca prihvaća su igračke koje stimuliraju prostatu.

STIMULATORI PROSTATE

Muškarci koji koriste stimulatore prostate kažu da su orgazmi prostate puno intenzivniji i duži od običnih orgazama! Međutim, ako te ta činjenica ne uvjeri, mogu ti reći da istraživanja pokazuju da redovita masaža prostate smanjuje šanse za razvoj raka prostate i smanjuje šanse za probleme s erekcijom kad si stariji.



Gledaj na to kao na investiciju za tvoju budućnost. Time se doslovno brineš o svom zdravlju!

Stimulatora prostate ima jako puno i razumijem ako ne znaš što odabrati. Za početak predlažem marku Hueman o kojoj više saznaješ u ovom videu. Robna marka Rocks off također je vrlo kvalitetna.

BATHMATE

Na kraju, dopusti mi da ti pokažem još pumpicu za penis koja stvarno djeluje!

Bathamte je pumpica koju je izumio John Oakes za svog prijatelja koji je u nesreći ozlijedio kralježnicu. Između ostalog, tada je imao i problema s erekcijom i ova pumpica mu je uistinu pomogla!



Osim što time možeš riješiti probleme s erekcijom, redovitom uporabom možeš zapravo povećati duljinu i opseg penisa. I ne, to nije samo neki marketinški trik, to stvarno pomaže. IA to nije još sve! Također možeš s njom trenirati kako bi duže izdržao u krevetu i poboljšao intenzitet orgazama.

Povrh svega, međutim, korištenje Bathmate pumpi nema neželjenih nuspojava. Međutim, da saznaš više o tome, možeš pročitati ovaj članak na našem blogu.

To je sve za danas. Ne zaboravi nas pratiti i na našim društvenim mrežama jer uvijek ima puno zanimljivih informacija, a i najbrži je način da saznaš za sve popuste i akcije koje imamo. Međutim, ako imaš bilo kakvih pitanja, možeš nas nazvati ili nas kontaktirati na Instagramu, Facebooku ili e-mailom.

Maja
bio_maja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura