Najpopularnija ženska igračka - Lelo Sona

Erotske igračke

Lelo Sona je izuzetno popularna igračka za stimulaciju klitorisa i mnoge su mi žene rekle da su baš sa Sonom prvi put doživjele orgazam. To nije laž.

Zajedno pogledajmo kako izgleda Lelo Sona, kako djeluje i kako odabrati pravi model.

U čemu je tajna Sone?

Na tržištu postoji nekoliko vrsta stimulatora klitorisa. Sona, za razliku od drugih, ne emitira normalne vibracije, već zvučne valove. Dakle, nije riječ o mehaničkom nadraživanju vanjskog dijela, već valovi dopiru i dublje. Pojednostavljeno - Sona u potpunosti stimulira klitoris, izvana i iznutra.

Sona je prepoznatljiva i po izuzetno mekanom, ugodnom silikonu i obliku, izuzetno lijepo leži u ruci i omogućuje jednostavno korištenje.

Koji model Sone odabrati

Postoje dva modela, Sona i Sona 2. Oba su modela također dostupna sa ili bez funkcije Cruise. Pogledajmo prvo što je to Cruise.

Cruise tehnologija pobrine da igračka održava konstantnu snagu vibracija. Ako koristiš drugu igračku, kada ju pritisneš na tijelo, njene vibracije obično se malo smanje. Sa Sonom nije tako. Tehnologija Cruise osigurava da ostanu konstantne.

Razlika između Sona i Sona 2?

Sona je u osnovi izuzetno kvalitetna igračka i 100% vodootporna, što znači da sa njom možeš uživati i u kadi ili pod tušem.

Razlike su:

Sona Sona 2
8 načina pulsiranja 12 načina pulsiranja
/ ima mogućnost manje intenzivnih vibracija
/ ima mekšija, dublja i općenito veća usta (bolje uhvata klitoris)
1 punjenje = 1 sat djelovanja 1 punjenje = 2 sata djelovanja
Boje: crna, svijetlo ružičasta i ružičasta Boje: crna, svijetlo ružičasta i ljubčasta

Prekrasno pakiranje skriva stimulator dug 11 cm i promjera 6 cm, a izvor užitka nije veličina, već njegova usta. Uključen je i USB kabel za punjenje. Komplet također uključuje torbicu za pohranu, gdje možeš sigurno pohraniti SONU, i upute.

Kako djeluje

Na početku je zaključana. Da je otključaš, istovremeno pritisni + i - i drži 5 sekundi dok se svjetlo ne upali. Tako je SONA otključana, a zaključaš je na isti način.

Da uključiš igračku, drži tipku +. Sa svakim pritiskom na +, stimulacija će biti intenzivnija. Ako želiš smanjiti snagu, pritisni -. Ako želiš saznati više o ostalim uzorcima pulsiranja, pritisni srednji gumb. A kad je želiš isključiti, pritisni tipku-.

Kao što sam već rekla, ako imaš varijantu Cruise, to znači da će igračka održavati konstantnu silu vibracije. Ne postoji posebna tipka za ovu funkciju, ali osjetiš kad je staviš uz kožu.  Kod modela bez funkcije Cruise, snaga malo pade, a s Cruise tehnologijom intenzitet će cijelo vrijeme biti izniman.

Ako tražiš izdržljivu, vrhunski izrađenu igračku koja je u potpunosti posvećena klitorisu i pratit će te sljedećih 5-10 godina, Lelo Sona savršen je izbor.

Javi nam svoje dojmove emailom, Facebookom, Instagramu ili ih napiši u komentar na YouTube kanalu.

Maja
bio_maja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura