Najbolji položaji za seks u autu

Savjeti za bolji seks

Parkiraj, podigni prozore i ljuljajte automobil. Seks u autu je zabavan. Smion. Uzbudljiv. I doda dodir adrenalina, na primjer, ako ne želite biti primijećeni.

Kada je riječ o seksu u automobilu, manji ljudi imaju malu prednost (iz očitih razloga), ali ako partner nije baš izuzetno visok ili košarkaš, sve su autoigre izvedive. Naravno, ne možeš praviti sve poze u autu, ali neke su odličan začin vašem seksualnom životu. Međutim, bit će potrebno znati nekoliko trikova.

Jahanje na prednjem sjedalu

Partner bi trebao udobno sjediti na suvozačevom mjestu, a ti se tada trebaš popeti u njegovo krilo i spustiti ga u sebe. U ovom položaju imaš kontrolu nad brzinom i tempom, a s obzirom na to da ste okrenuti jedno drugome, međusobno se gledate tijekom seksa, a za intimniju notu možeš uviti ruke oko vrata i poljubiti ga. Čvrsto prileganje tijela i mali prostor ne dopuštaju ti neke rotacije, ali ti olakšavaju dostup do točke G uz duboku penetraciju. Dočaraj si snažan orgazam s dodatkom vibratora u tom položaju. Budući da su zdjelice tako blizu, vibrator će kliznuti prema klitorisu i uzrokovati zaista jak orgazam.

Taj je položaj uglavnom izvediv, pa čak i na vozačevom sjedalu. Ako ste na vozačevom sjedalu, provjerite je li sjedalo dovoljno udaljeno od volana da ne bi došlo do nepotrebnih zvučnih signala.

69 na stražnjim sjedalima

Ovaj položaj možda treba malo više privatnosti, pa pronađite neko mjesto na osami, tj. gdje nikoga nema. Partner bi trebao ležati na leđima na stražnjim sjedalima, s glavom na sjedalu. Tada se popneš na njega, s koljenima uz njegovu glavu, a on te može zgrabiti za stražnjicu za vrijeme oralnog zadovoljavanja ili neka angažira ruke za dodatnu igru ​​s tvojim međunožjem. Ako možeš istovremeno vratiti uslugu, samo daj, ali ako vam tijela nisu pravilno poravnana kako bi obostrani oralni seks bio izvediv, samo se opusti i uživaj u osjećajima.

Ovim položajem doživljavate izvrsnu stimulaciju i istovremeno štedite prostor.

Armatura i doggy style

Gurnite vozačko (ili suvozačevo) sjedalo što je više moguće natrag kako bi mjesto što više ličilo krevetu. Stavi se na četveronoške u klasičnoj pozi za psa, okrenuta prema stražnjem dijelu automobila. Uz malo vještine, partner će biti iza vas na koljenima i s nogama kraj armature. Tako će te moći uzeti odostraga i koristiti sjedalo kao polugu za penetraciju u tebe. Ako imaš ručnik pri ruci, stavi ga na sjedalo da ne bude previše ljepljivo od znoja, a također je vrijedno spustiti prozore ako ste dovoljno udaljeni od ljudi, jer taj položaj postaje suludo vruć!

Doggy style možete pokušati izvesti i na stražnjim sjedalima. Započnite u klasičnoj pozi i postupno se spuštajte sve niže i niže dok ne ležite gotovo u potpunosti.

Bočna žlica

Vjerojatno najlakši položaj za u automobil, pogotovo ako si ti i tvoj partner manji. Jednostavno lezite na bok na stražnjim sjedalima. Partner koji penetrira u tebe velika je žlica iza vas i čvrsto te drži za vrijeme seksa. Tako ste opušteniji, plus što partner može penetrirati duboko u tebe i čak stimulirati G-točku. Budući da oboje ležite i da su vam tijela potpuno ispod prozora, ovo je najprivatnija poza jer je neće nitko lako uočiti. Ovaj je položaj sjajan i za duži seks ako je partner obično "prebrz".

Oralno na putu

Iako se na prvi pogled čini da je oralni seks moguć i tijekom vožnje, iz sigurnosnih razloga to nipošto ne činite! Kada budete jednom u autu sami, na prednjim sjedalima, jednostavno kreni u avanturu. Iznenadi ga sagnuvši se do njegovog međunožja i otkopčaj hlače. Vodi ga u nebo ustima i rukama. Parkirajte auto na skrovitom mjestu kako ne bi morao biti na oprezu za prolaznicima i bi mogao uživati ​​u pogledu na tebe dok radiš.

Sjedeći nagnuti nazad

Položaj za stražnja sjedala. Partner bi trebao sjediti ispruženih nogu, a ti najprije sjedni u njegovo krilo,okrenuta prema njemu i nagnuta nazad legni na njegove noge. Savij leđa da bi postigla još veću stimulaciju. Za ovaj eksperiment morate biti malo fleksibilniji.

Koljena se tresu

Slično kao u položaju 69, neka partner legne na leđa, a ti jahaj po njegovom licu i voila! Koljena se ti već tresu;) Iako je većina oralnih akcija u autu rezervirana za muškarce, krajnje je vrijeme da na svoj račun auto-oralnog seksa dođemo i one s vaginom. U ovom položaju, praktično nije važno koliko si visoka, samo pazi da ne udariš glavom u strop.

Anamarija
bio_anamarija

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura