Lubrikanti EasyGlide za ugodniji seks

Savjeti za bolji seks

Lubrikanti su nezamjenjivo pomagalo u svijetu seksualnosti, bilo da imaš partnera ili si sam.

Ima ih jako puno i vjerujem da s tako velikim izborom na kraju stvarno više ne znaš koji odabrati. Zanimaju li te oni koji su kvalitetni i pristupačni, preporučujem da odabereš EasyGlide lubrikante.

Najosnovniji je lubrikant EasyGlide na bazi vode. Možeš ga koristiti uz bilo koju silikonsku i drugu igračku, a povrh svega ne ostavlja mrlje na posteljini. Štoviše, pH i osmolalnost su na optimalnoj razini za tvoje tijelo, i izuzetno je pristupačan!

Lubrikanti s ukusom

Nakon što si obradio osnove, vrijeme je za zanimljiviji lubrikant. Na primjer, onaj s ukusom. Možeš odabrati onaj s ukusom jagode, marakuje, guarane, aloe vere ... Sigurno ćeš pronaći jednog za sebe!



Međutim, u načelu su takvi lubrikanti prikladniji za oralni seks. Naravno, možeš ga bez problema koristiti i za penetraciju, no tvoja će rodnica biti sretnija ako više voliš onaj koji nema ukus.

Za osjetljivu rodnicu

Ako su tvoji intimni dijelovi među najosjetljivijima, odluči se za prirodni lubrikant ili onaj bez glicerina. Oba su napravljena posebno za one najosjetljivije.



Analni lubrikanti

Najveća pogreška koju možeš napraviti kada se upustiš u analne igre je ta što nemaš lubrikant. Korištenje lubrikanta je uvijek jako preporučljivo, i tijekom analnog seksa stvarno ne smiješ to zaboraviti!

Čak i ako je običan lubrikant, bolje to nego ništa, najbolji izbor je naravno analni lubrikant koji je gušći od običnog, a i suši se sporije.

EasyGlide ima 3 različite vrste analnih lubrikanata.

Prvi je sasvim običan, na bazi vode, koji se može koristiti i sa silikonskim igračkama.

Sljedeći je također na bazi vode i napravljen je da lagano utrne kožu oko anusa. Ako se bojiš da će te boljeti tijekom analnog seksa, ovaj je posebno prikladan za tebe. No, istina je da pri korištenju moraš biti posebno oprezan. Još uvijek ne smiješ ništa raditi na silu, jer te može kasnije  boljeti, kada lubrikant nema više učinka.

Zadnji je analni lubrikant na bazi silikona. O osobitostima silikonskih lubrikanata malo kasnije.



Posebni lubrikanti

Znaš li da postoje i takvi lubrikanti koji hlade ili griju? Osjećaj je stvarno zanimljiv i ako ga ne probaš, puno ćeš propustiti!

Ali postoji i jedan koji izgleda kao sperma. Pa, zašto ne!

Ako si ljubitelj masaže, oduševit će te lubrikant koji se može koristiti i kao masažni gel.



Silikonski lubrikanti

Većina EasyGlide lubrikanata je na bazi vode, jer su ujedno i najsvestraniji. Jedina mana je što se brže suše i moraš ih češće nanositi.

Lubrikanti na bazi silikona ne suše se tako brzo jer se ne upijaju u kožu. Puno su izdržljiviji i stoga ih možeš koristiti pod tušem, jer se neće tako brzo isprati. No, to je i njihov nedostatak, jer ih je teže ukloniti čak i kada bi to želio.

Najvažnije je paziti da ne koristiš silikonski lubrikant sa silikonskim igračkama, jer će silikoni međusobno reagirati i igračka će postati ljepljiva i beskorisna.

Stoga biraj silikonski lubrikant kada želiš da ti zaista dugo traje i kada ne namjeravaš koristiti silikonske igračke.

EasyGlide ima dva silikonska lubrikanata - obični i analni. Razliku između njih već znaš!



Sredstvo za čišćenje seks igračaka

Osim lubrikanata, EasyGlide nudi i sredstvo za čišćenje seksualnih igračaka. Ako želiš da su stvarno dobro očišćene, onda ni ovo sredstvo za čišćenje ne bi trebalo nedostajati u tvojoj kolekciji.

Ove proizvode možeš kupiti u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama – možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. Ako imaš bilo kakvih pitanja ili dilema, nazovi nas na 0800 804 851 ili nam piši na [email protected] i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura