Kako uspješno povećati penis?

Erotske igračke, Savjeti za bolji seks

Za povećanje penisa postoje različiti načini i postupci, kao štu su pumpice, tablete ili čak operacija. Ako ovo posljednje želite izbjeći, za vas smo pripremili nekoliko savjeta kako svoj penis povećati bez kirurške pomoći, potpuno sigurno i jednostavno.

Što je pumpica za penis?

Pumpica za penis je naprava u koju stavite penis, a onda s »pumpanjem« istisnete zrak te tako stvorite vakuum. Na volju su pumpice na vodu i na zrak.

Kako djeluju?

Pumpice su u prvoj vrsti napravljene s namjenom da pomognu svima onima, koji imaju probleme kod dobivanja i održavanja erekcije.

Princip djelovanja je jednostavan, s izvlačenjem zraka iz pumpice se snižava krvni tlak, stvara se vakuum, a posljedica toga je da se penis napuni krvlju. Može se povećati više nego normalno, ovisno o pritisku. Nakon pumpanja je penis napunjen krvlju, a posljedica toga je erekcija. Ali učinak je samo privremen. Kada pumpicu odstranite, krv će se pomalo opet povući nazad u tijelo. Međutim, s redovnim korištenjem pumpice, postoji mogućnost da se vaš penis trajno poveća.

pumpa-za-penisUz dostizanje i održavanje erekcije, pumpice se koriste i za povećanje penisa. Kako? Na način da kada postignete vakuum, u penis iz tijela dolazi više krvi nego obično, zato se penis poveća. Iako je veći odmah, nakon što pumpicu upotrijebite, to ne znači da će biti veći i onda kada ju ne budete koristili. Ne očekujte uspjeh preko noći, za trajno povećanje je potrebno duže i redovno korištenje.

Pumpe na zrak: ako ste se odlučili za pumpu na zrak, prije upotrebe se otuširajte toplom vodom jer ona omekša tkivo, koje će se potom lakše rastegnuti i napuniti krvlju. Penis mora biti u poluuspravnom položaju. Pumpicu namjestite na penis (ne na muda) i počnite s pumpanjem. Postoje različiti načini pumpanja, od ručnog do električnog. Većina pumpica ima i sigurnosni ventil, s pritiskom na njega se pumpica ponovno napuni sa zrakom te pritisak popusti.

Pumpe na vodu: i prije korištenja ove pumpe je preporučljivo tuširanje s toplom vodom ili masaža penisa, postupak je isti kao kod zračnih, a razlika je u tome da se ovaj koristi s vodom, kada voda curi iz pumpice, pritisne na korijen penisa, što stvara veći pritisak u unutrašnjosti pumpe.

Kod korištenja bilo koje pumpe je važno da koristite dovoljnu količinu lubrikanta, da biste spriječili trljanje kože od pumpu. Preporučljivo je i da odstranite stidne dlake, da bi pumpa bolje prijanjala uz kožu. Počnite lagano i zaustavite se odmah, ako osjetite bolove! Bol nije dobra stvar i znači da ste pretjerali te da je pritisak prejak. Prije i nakon svakog korištenja, pumpu očistite s proizvodima za čišćenje erotskih igrački. S korištenjem nikada ne pretjerujte, jer više pritiska ne znači bolje rezultate. Ako ste stvorili previše pritiska i vakuuma, postoji mogućnost ozljede, pa čak i lomljenja penisa.

Za povećanje penisa postoje i navlake za penis. Oblikovane su kao rukav, kojeg muškarac obuče na svoj penis. Stavlja ga se kao kondom, a na kraju imaju još nekoliko centimetara. Postoje u različitim oblicima i veličinama, od samo nekoliko centimetara dužih od vašeg penisa, pa do jako velikih te od glatkih do rebrastih. Slabosti standardnih navlaka je ta, da se smanjuje osjetljivost penisa (osjećaj je takav, kao da ste stavili više kondoma). Međutim, taj problem možete odstraniti ako si priuštite vibracijske navlake. Važno je da ste svjesni da, iako se navlake obuče na penis te ga prekrije u cjelosti, nije jednak kondomu! Zato je, da biste se zaštitili pred bolestima i neželjenom trudnoćom, potrebno uz navlake uvijek koristiti i kondom.

Proizvode za povećanje penisa si možete pogledati i u našoj internet ponudi:


Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura