Kako do još više seksualnog užitka? S dilatatorom!

Erotske igračke

Jesi li ikad razmišljao o povećanju seksualnog zadovoljstva? Je li to uopće moguće? Naši klijenti nam kažu da je - pomoću dilatatora. Ne znaš što je dilatator?

Dilatator je instrument koji se koristi za dilataciju, odnosno za širenje otvora. Može služiti u medicinske svrhe, a koristi se i za stimulaciju pojedinca ili u seksualnim igricama.

Drugim riječima, dilatator je...?

Dilatator, nalazi se i pod nazivom čep za penis, stimulativni je instrument koji umetneš u uretru. Zašto bih bilo što umetnuo u uretru? Jer ovo je nešto izvanredno, nešto posebno. Uretra je povezana s osjetljivim živčanim završecima, koji dovode do neizmjernog užitka kad su stimulirani. Muškarci taj osjećaj opisuju kao orgazam iznutra prema van, što se ne može usporediti s bilo kojim drugim osjećajem. Osim stimulacije, radi se i o ispitivanju granice između osjećaja užitka i bola. Dilatatore koriste i žene, ali u svrhu treninga vaginalnih mišića.

Kako izgleda dilatator?

Dilatator izgleda poput štapića. Može biti blago zakrivljen, može biti potpuno ravan.

Dilatatori su izrađeni od raznih materijala, najčešće od nehrđajućeg čelika ili silikona. Veličina se kreće od 4 do 17 milimetara (promjer). Dilatator može biti ukrašen kuglicom, biserima, prstenom ili drugim ukrasima. Imaju ga i određeni kavezi za penis.

Dilatator može biti šupalj, znači ima kanal koji omogućava mokrenje ili ejakulaciju. Ako nije, moraš ga nježno i polako ukloniti prije orgazma.

Kako odabrati pravi dilatator?

Kod odabira prvog dilatatora, više od dužine važan je promjer. Dužinu možeš kontrolirati ali moraš paziti na širinu. Preširok dilatator, a i preuzak, mogu dovesti do ozljede. Zato predlažemo komplet dilatatora koji sadrži više dilatatora različitih dimenzija.

Prije kupnje dilatatora provjeri je li to kvalitetan proizvod izrađen od besprijekornog materijala i bez oštrih rubova. Dilatator mora biti potpuno gladak na dodir, bez oštrih dijelova. Uvijek koristi samo proizvode, predviđene za dilataciju!

Kako mogu koristiti dilatator?

Dilatator nije jednostavan za upotrebu, za to trebaš izdvojiti vrijeme. Zato vrlo pažljivo pročitaj naše upute.

Opusti se i legni na leđa. Prije umetanja provjeri je li penis čist i suh, a dilatator steriliziran. Operi ruke, a prikladno je koristiti rukavice. Uretra je vrlo osjetljiva i kao takva idealno je mjesto za razne bakterije.

Nanesi veliku količinu lubrikanta na glavić penisa i uretru. Nanesi lubrikant i na dilatator. Opušteni penis drži uspravno (pod kutom od 90 stupnjeva) i dilatator postavi na otvor uretre. Zahvaljujući gravitaciji, dilatator će početi ulaziti u samu uretru. Pazi da ga ne guraš jer to može oštetiti stijenku uretre. Ako osjetiš otpor, ako ne ide, opusti se ili dodaj lubrikant, ali nemoj upotrijebiti silu! Ako osjetiš bol, zaustavi se i dilatator nježno ukloni.

Nakon što se dilatator potpuno umetne, možeš ga lagano pomicati gore i dolje. Eksperimentiraj, istraži i otkrij što ti se najviše sviđa. I ne zaboravi - dilatator je predviđen za uživanje. U slučaju bolova, prestani s upotrebom.

Savjeti za sigurnu dilataciju

Ne postoje pravilo koliko često, ali preporučujemo da se dilatacija izvodi jednom tjedno. Ne koristi analne čepove ili druge igračke za analni seks tijekom dilatacije. Odaberi odgovarajuću veličinu. Posebno obrati pažnju na pravilnu higijenu ruku, penisa i dilatatora. Ako tijekom dilatacije slijediš sve savjete, vjerojatnost infekcije vrlo je mala. Ali što ako nakon nekoliko dana osjetiš neugodan osjećaj u mjehuru ili stalan osjećaj pritiska? U tom slučaju, ne čekaj i posjeti liječnika.

Eva
Otvorene i iskrene naravi te širokih nazora. Piše o svemu, a najradije uklanja mitove i predrasude.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura