Intimno brijanje

Erotske igračke

Brijanje intimnih predjela se iz nekada kratkotrajnog trenda do danas promijenilo u dio svakodnevne higijene kojom se ne koriste samo žene, nego i muškarci. Postoji više načina za odstranjivanje dlačica na intimnom predjelu, uz lasersko odstranjivanje i depilaciju s voskom, najčešće je korištenje britvice.
Jer brijanje intimnih predjela za mnoge ljude predstavlja neugodan posao, važno je da ga se uhvatite na pravi način te si tako cijeli postupak malo olakšate. Oblik intimne frizure je potpuno ovisan od ukusa svakog pojedinca, ali u svakom primjeru uređeni intimni predio nudi puno više užitaka kod oralnog seksa od neuređenog. Između toga, da se neki odluče za potpuno odstranjivanje dlačica, drugi ih samo oblikuju i dijelno odstrane. U primjeru da su dlake duže, prije intimnog brijanja ih je preporučljivo skratiti sa škaricama. S malo vježbe ćete vrlo brzo postati pravi stručnjak u oblikovanju intimne frizure, a partner će vam za vaš trud bit jako zahvalan te će se zasigurno brzo sjetiti primjerenog načina da vam se zahvali.

Kako se uhvatiti intimnog brijanja?

Prije nego se uhvatite brijanja, važno je da na dijelu kože probate kozmetičke proizvode koje ćete koristiti za odstranjivanje dlaka te se tako uvjerite da na njih niste alergični. Danas na tržištu postoji veliki izbor različitih pjena i gelova za brijanje te depilacijskih krema. Jer ide za osjetljivo područje, opreza nikad dosta te ćete tako izbjeći neugodne posljedice kao što su osipi i svrbež.

Sljedeći korak je vrući tuš ili kupka koja će omekšati dlake, vruća voda će otvoriti pore te će odstranjivanje dlaka biti dosta lakše.

Da biste imali koliko toliko jednostavan dostup do intimnog područja morate izabrati najudobniju poziciju. Probajte sjediti i raširiti noge jer će na taj način koža biti napeta te će biti manje šanse za neugodne rezove.

Britvica, koju koristite za brijanje intimnih predjela, mora biti uvijek nova i još nekorištena jer ćete tako izbjeći iritaciju kože.

Dlačice morate uvijek odstaniti u smjeru njihovog rasta jer s tim sprječavate pojavu uraslih dlaka. Jako je preporučeno da nakon intimnog brijanja nosite pamučno donje rublje koje je svjetlo te koži dozvoli disati jer ju ne iritira.

Nikada nemojte brijati po suhoj koži te uvijek koristite pjenu ili gel za brijanje kojeg nakon nanošenja nekoliko minuta ostavite na koži da dlake omekane. Za sve koji imaju jako osjetljivu kožu je preporučena upotreba leda prije intimnog brijanja. Led naime djeluje kao anestetik te ga možete koristiti u primjeru razdražene kože nakon brijanja, ali nikada ne štedite s korištenjem pjene ili gela.

Nakon brijanja kožu dobro isperite s toplom ili hladnom vodom i sapunom, a nikada nemojte zaboraviti na različite hidratantne kreme i balzame koji će vašu kožu umiriti.

Pomagala za intimno brijanje si pogledajte ispod.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura