Igra Tease and Please za uzbudljivu noć

Savjeti za bolji seks

Tease and Please je marka seksi društvenih igara u kojima svatko može pronaći onu pravu. Danas ćemo pregledati 5 igara, ali to nije sve!

Naziv igre ti govori što možeš očekivati.

  • ANALME - igra za sve ljubitelje analne stimulacije,
  • TOUCHME - igra s naglaskom na dodir,
  • TEASEME - igra u kojoj zadirkuješ partnera,
  • FUCKME - igra za začinjanje seksa,
  • PLEASEME - igra koja vas mazi i zadovoljava sve skrivene želje.

Sve igre također su izvrstan dar, čak i ako je to dar koji kupuješ sam sebi.

Zločesta igra ANALME

igra anal me

ANALME je savršena igra za sve zainteresirane za analnu stimulaciju. Užitak je zajamčen, bez obzira jesi li početnik ili već imaš iskustva s analnim igrama.

U paketu dobijete analne kuglice, analni čep i 6 karata. Govore ti kako se dobro pripremiti za analnu igru i što moraš učiniti da užitak bude maksimalan. Igračke su izrađene od kvalitetnog i tijelu prijatnog silikona, a intenzitet karata se postupno povećava.

Savjet: Obavezno dodaj u košaricu prilikom kupnje analni lubrikant. Nažalost, ne dobivaš ga u kompletu, ali je prijeko potreban u svijetu analnih igara.

Senzualna igra TOUCHME

igra touch me

Ako je dodir tvoj jezik ljubavi, onda svakako odaberi igru TOUCHME. U kompletu se nalazi pribor za masažu koji je božanstven i može se koristiti po cijelom tijelu. U kompletu se nalazi i peruška i povez za oči. Njome partneru oduzimaš jedno osjetilo, pa sva ostala postaju intenzivnija.

Paket uključuje i 6 igraćih karata koje ti govore kako istražiti partnerovo tijelo. Koristit ćeš sva pomagala koje dobiješ, a uključene su i ideje za korištenje drugih pomagala koje već imaš kod kuće.

Kinky igra TEASEME

igra tease me

TEASEME je igra za sve one koji su više kinky prirode i žele je još više istražiti.

Paket uključuje povez za oči, uže za vezivanje i stezaljke za bradavice. Uz priložene seksi karte otkrit ćeš kako na različite načine koristiti sadržaj paketa.

Ova igra je posebno pogodna za one koji ne znaju kako reći svom partneru da bi htjeli isprobati nešto novo. Igra je izvrstan uvod u razgovor i eksperimentiranje.

Avanturistička igra FUCKME

igra fuck me

Igra FUCKME pružit će nezaboravan seks uz lude položaje!

U paketu dobivaš kocke za igranje s pozicijama i sobama u kući u kojima izvodiš te pozicije. Tu su i 2 prstena za penis! Jedan običan i jedan vibrirajući. Iako izgledaju mali, ne brini. Vrlo su rastezljivi i stoga prikladni za sve veličine penisa, a idealni su i za početnike.

Ali to nije sve! Uključen je paket od 54 različitih karata s jedinstvenim seks položajima koji će vama zauvijek promijeniti život.

Karte možeš koristiti na mnogo različitih načina, uključujući i kao obične karte za igranje. Međutim, preporučujemo da ih pomiješaš, a zatim nasumično otkrivate jednu po jednu i izvodite prikazane položaje.

Nebeska igra PLEASEME

igra please me

PLEASEME je igra koja ima za cilj zadovoljiti partnera na različite načine. U tome će ti pomoći kartice, no da bi igra bila još zabavnija, dobivaš i mekane lisice, perušku i traku koju možeš koristiti kao povez za oči ili za privezivanje.

Sve navedene i ostale igre možeš pronaći u našoj online trgovini i fizički trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura