Ideje za seksi igranje uloga - 1. dio

Savjeti za bolji seks

Volite li eksperimentirati s partnerom u spavaćoj sobi, probavati nove položaje i koristiti igračke? Jeste li već probali igranje uloga? Spremili smo nekoliko najčešćih uloga o kojima sanjaju muškarci, ali i dosta žena. Provjeri koje su!
Igranje uloga poboljšava seksualni život jer razbija monotonost, a ujedno možeš ispuniti svoje fantazije o seksu s tajnicom, profesoricom ili francuskom sobaricom. Kako reći partnerici što želiš i uvjeriti se slaže li se da na taj način začinite seks?

Maštu imamo svi i zasigurno i ona ponekad razmišlja o ispunjavanju svojih fantazija, samo ti to još nije rekla. Zato samo hrabro načnite tu temu i odredite što želite pokušati. Ako je više uloga, izaberite onu koju želite oboje, da odredite odgovara li vam igranje uloga, a kasnije, ako budete uživali u tome, možete probati baš sve!

I koje su najčešće fantazije muškaraca?

1. Seks u troje

Većina muškaraca sanja o seksu s dvije žene, dok se ženama ideja, da njenog muškarca dodiruje druga žena, baš i ne sviđa. Poznato?  Da biste fantaziju barem djelomično ispunili, možete odigrati seks u troje. Muškarci su vizualna bića, što znači da postanu uzbuđeni već kada si neku stvar predstavljaju ili razmišljaju o njoj. Kod toga mu naravno možeš pomoći tako da mu npr. govoriš što bi radila s drugom ženom u seksu u troje, vjeruj, dovoljno će mu biti i da si zamisli to.

2. Seks s prostitutkom

Prva stvar koja ženama, kod pomisli na to da bi njen muškarac imao seks s prostitutkom, padne na pamet je vjerojatno »Fuj!« Rizik da dobije spolno prenosive bolesti je velik, što je i razlog da te fantazije u stvarnom životu većina muškaraca ne ostvari, ali to ne znači da o tome i dalje ne maštaju. Ti mu naravno možeš tu želju ispuniti tako da rezerviraš sobu u hotelu te mu kažeš vrijeme kada ćete se tamo naći. Iznenadi ga u seksi odjeći, ponašajte se kao stranci, reci mu i to da si mu na volju za sve usluge koje bude zahtijevao.

3. Seks s nedostupnom ženom

Znaš da je ono što je zabranjeno i nedostupno naprivlačnije? Zato muškarci puno puta maštaju o seksu s takvim ženama, npr. šeficom, konobaricom, medicinskom sestrom, čak i s tvojim prijateljicama, sestrom ili mamom. Zadnje troje ti vjerojatno neće reći, zato je to jedna od fantazija koje vjerojatno neće ispuniti niti s igranjem uloga. Druge mu možeš ostvariti, ako se obučeš u seksi medicinsku sestru i ispuniš svaku njegovu želju.

4. Striptiz

Muškarce uzbuđuje žensko tijelo, a prije svega uživaju ako mogu gledati kako se žena pred njima zavodljivo skida. Bez obzira na veličinu i oblik tijela, s malo samopouzdanja i pravilnom svjetlošću ćeš postići da je tvoj striptiz prava poslastica. Zavodi ga sa sporim skidanjem i plesom. Neka sjedi na stolici, a ti ga uzbuđuj s plesom i dodirima, svaki komad odjeće skidaj polako i promišljeno te ga gledaj ravno u oči. Vjeruj, u tvojoj će predstavi jako uživati.

5. Seks s nepoznatom osobom

Dok je seks s prostitutkom organiziran i spada pod »planski« seks, seks s nepoznatom osobom je potpuno drugačiji, nepredvidljiv i spontan. Uzbuđujući je zbog ideje da na javnom mjestu upozna nepoznatu ženu i ne zna što će se dogoditi. Kako ostvariti osjećaj predviđanja i tajnovitosti? Jednostavno – pretvaraj se da si netko drugi. To možeš jednostavno napraviti tako da si staviš periku, a možeš i šešir ili sunčane naočale, ako želiš biti još tajnovitija. Onda još iskoristi svoju maštu. Što se više poistovjetiš sa svojom ulogom, vaše će iskustvo biti bolje.

Za idući put imamo za vas pripremljenih novih 5 ideja za igranje uloga, a do tada probajte neku od današnjih. Izaberite najdražu, a onda vam ostaje još samo da naručite kostim, da bi uloge bile što uvjerljivije.

Ispod ćete pronaći nekoliko najbolje prodavanih kostima:

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: