Femmegasm za ljubiteljice različitosti!

Erotske igračke

Ako si jako izbirljiva pri odabiru igračaka, Femmegasm će te sigurno impresionirati! Ovo je zaista posebna igračka koja ti nudi dva potpuno različita načina stimulacije. Jedan je iznimno nježan, a drugi je toliko intenzivan da ćeš svršiti prije nego što se uopće uspiješ udobno smjestiti.

Što Femmegasm čini tako posebnim?

Na prvi pogled igračka može izgledati kao one koje rade na zračne impulse, ali obećavamo da je Femmegasm nešto sasvim drugo.

Djeluje na 2 različita načina - tapka i vibrira.

Tapkanje je doista nježno, pa je savršen izbor kada voliš polagano maženje. Kod tapkanja su orgazmi posebno intenzivni jer se u tebi polako nakuplja napetost. Slično seksu s puno predigre. Istraživanjem orgazama otkrili su da predigra povećava proizvodnju oksitocina (hormona ljubavi), a orgazmi su intenzivniji i dulje traju.

Kada želiš brz i eksplozivan orgazam, odaberi vibracije. Cijela drška igračke vibrira, a te vibracije su jake poput nekih vibratora za masažu. Ludo!

Možeš koristiti samo vrh drške ili možeš koristiti cijelu površinu, što također stimulira vulvu. Ako želiš, možeš koristiti i ručku za penetraciju!

Jedan od najboljih načina korištenja je kombinirati Femmegasm sa stimulatorom G-točke. Ako istodobno stimuliraš G točku i klitoris, možeš doživjeti mješovite ili kombinirane orgazme. Tijekom takvog orgazma izlučuje se i do 400% više prolaktina! To pomaže u regulaciji zdravog imunološkog sustava, što znači da tijekom masturbacije zapravo brineš o svom zdravlju.

Zašto odabrati Femmegasm?

Femmegasm je izrađen od visokokvalitetnog i tijelu sigurnog silikona. Neporozan je, što je posebno važno za seks igračke - nema mikroskopskih rupica u kojima bi se nakupljale bakterije.

Osim toga, igračka je vodootporna i može se koristiti pod tušem ili u kadi. Također čini čišćenje puno lakšim.

Femmegasm krije 2 moćna motora koji će te uzbuditi sa 6 različitih intenziteta i uzoraka tapkanja i vibriranja. Povrh toga, puni se i USB punjačem, što znači da nikada nećeš morati brinuti o kupnji i mijenjanju baterija.

Čemu služi Femmegasm?

erogene zone

Femmegasm je dizajniran za stimulaciju klitorisa, vulve i vagine. Možeš ga isprobati i na erogenim zonama poput bradavica, vrata ili unutarnje strane bedara. Uz malo mašte, možeš ga koristiti i na penisu.

Korištenje

Korištenje igračke je vrlo jednostavno jer njome upravljaš pomoću samo dvije tipke.

Femmegasm uključi pritiskom na tipku uključivanje na tri sekunde. Zatim još jednom kratko pritisni istu tipku i uključit će se vibracije. Svaki sljedeći kratki pritisak promijenit će uzorak vibracije.

Pritiskom na srce uključuje se tapkanje. Obje funkcije mogu se uključiti istovremeno.

Za isključivanje igračke drži tipku za uključivanje/isključivanje 3 sekunde.

Preporučljivo je koristiti lubrikant s igračkom. Budući da je igračka napravljena od silikona, neophodno je da odabereš lubrikant na bazi vode. Ako koristiš silikonski, on će uništiti površinu tvoje igračke.

Igračku moraš temeljito očistiti prije i nakon svake uporabe. To ćeš najlakše učiniti pomoću antibakterijskog sredstva za čišćenje igračaka i mlake vode.

Femmegasm i druge proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini i fizički trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura