Erotsko donje rublje za obogatiti seks

Erotske igračke

Nije nikakva tajna da žene vole nositi lijepo donje rublje, jer lijep i seksi komplet rublja povećava žensko samopouzdanje, a bez obzira na to što ima obučeno, muškarci su još više oduševljeni ako je to erotsko donje rublje. I njima se naime jako sviđa, ako njihova partnerica za njih obuče seksi komad rublja, zato je to jedan od najboljih načina za obogatiti seks i podizanje temperature u sobi. Već s jednim komadom, neka su to tangice ili najlonke, ćete u vašim muškarcima probuditi zanimanje i uzbuditi njegovu maštu.

KOJI KOMAD DONJEG RUBLJA DA IZABEREM?

U širokoj ponudi će zasigurno svaka pronaći nešto za sebe i izabrati između različitih komada, modela, uzoraka i boja. Najklasičniji komad donjeg rublja je lijep grudnjak s usklađenim gaćicama, prije svega u crvenoj boji, jer je to boja strasti i ljubavi, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uz to obucite najlonke i visoke pete i uspjeh je zagarantiran.

One hrabrije će zasigurno izabrati nešto odvažnije, kao što je npr. donje rublje s otvorima na grudima ili međunožju, koji dovoljno skrivaju, ali i još uvijek pokazuju dovoljno da vam partner neće moći odoljeti. Također je važan i izbor materijala, prevladavaju čipke, saten i svila, pa čak i PVC, koji je jako izdržljiv i lagan.

catsuitNeka vas ne brine vaš oblik tijela ili neki kilogram previše, kada vas muškarac vidi u prozirnoj spavaćici ili negližeu, vjerujte da uopće neće opaziti vaše male nepravilnosti. Zato samo hrabro izaberite bilo koje erotsko donje rublje, nebitno je li to korzet, catsuit ili seksi komplet, bit ćete spremni za akciju.

Ako niste sigurni što želite i što će se svidjeti vašem partneru, pitajte ga i izaberite zajedno, možete preko interneta ili svratite u sex shop – i to će biti lijep i zabavan doživljaj, koji će ojačati vašu vezu. Prije svega se morate u opremi osjećati ugodno i samopouzdano, iako odjeću nećete imati dugo na sebi.

crna-spavacicaU spavaćoj sobi možete obući što god želite, jako popularni su i korzeti, u kojima ne samo da ste jako seksi, nego lijepo sakriju sve nepravilnosti na vašem trbuhu, zato su idealni za sve vas, koji želite sakriti te nepravilnost. Prije 60 godina su bili jako moderni jer daju izgled pješčanog sata, u 20. stoljeću su žene s uskim strukom bile jako poželjne, zato su ih počele nositi kao curice te tako spriječile da se njihov struk raširi. To je bio bolan, neudoban i nezdrav način, ali danas vrijede za jednog od najzavodljivijih komada odjeće, jer daju nevjerojatno seksi izgled, a ženama samopouzdanje. Jednako je i s catsuitima, naći ćete ih pod nazivom bodystocking, a birati možete između nebrojeno modela, različitih boja i uzoraka te s otvorima na različitim krajevima, a u svima ćete u partneru probuditi strast.

Ako s partnerom uživate u igri uloga, priuštite si neki kostim, na volju su oni klasični, od nestašnih školarki i sobarica, do policajki i vojnikinja. Vjerujte, ako uđete u sobu kao seksi medicinska sestra, s veseljem će vam se prepustiti.

Čak i ako ste slobodne, priuštite si komad erotskog donjeg rublja, tko kaže da ih morate nositi samo za muškarce? Seksi donje rublje će vam uliti samopouzdanje, a uz to možete s vremena na vrijeme pokloniti sami sebi poklon, a ako je to novi čipkasti komplet donjeg rublja, tim bolje.

Neke proizvode, spomenute u članku, možete pogledati i ovdje:

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: