Edging za bolje orgazme i veću izdržljivost!

Savjeti za bolji seks

Edging je upravo ono što ti treba u životu ako si ikada razmišljao o tome kako do boljeg orgazma ili kako imati više izdržljivosti u krevetu! Danas ćemo govoriti o tehnici koja će ti zauvijek promijeniti život.

Što je edging?

Edging je tehnika u kojoj se tijekom masturbacije i seksa zaustavljaš neposredno prije orgazma. Neki samo uspore, drugi stanu, a trik je u tome da ti ne dođe; barem ne odmah!

Edging je potpuno siguran za zdravlje i nema negativnih posljedica, stoga ga možeš prakticirati bez brige!

Zašto bi itko vježbao edging?

  1. Edgingom povećavaš intenzitet orgazama. Zaustavljanjem prije orgazma potreba za opuštanjem se gomila i gomila, pa je užitak orgazma još veći.
  2. Možeš dulje uživati u cijelom seksualnom iskustvu i bolje upoznati partnera i sebe, jer fokus više nije samo na orgazmu.
  3.  U krevetu postaješ samouvjereniji, jer znaš više o užitku.
  4. Edging je izvrsna tehnika za uklanjanje preuranjenih orgazama. Muškarci se uglavnom bore s tim, ali se može to dogoditi i ženama.

Kako vježbati edging?

Muškarci

Edging možeš vježbati na nekoliko načina. Prvi je da to vježbaš oko 20 minuta i onda pustiš da ti dođe. Drugi je da završiš bez orgazma.

Ako želiš trenirati izdržljivost i doživjeti još bolje orgazme, onda se preporučuje da nekoliko puta tjedno po 20 minuta vježbaš edging bez orgazma. Ovu tehniku, na primjer, također koriste mnogi porno igrači.

Kako bi zaustavio orgazam, možeš stisnuti penis na frenulumu. Ovo često pomaže. Za još bolje rezultate vježbaj uz pomoć masturbatora jer je osjećaj pri korištenju još sličniji seksu sa stvarnom osobom. Fleshlight masturbatori su najbolji, jer ti nitko drugi ne nudi sličan realističan osjećaj. Fleshlight se upotrebom zagrijava na tjelesnu temperaturu, a još je bolje da ga sam zagriješ prije upotrebe. To možeš učiniti uz pomoć posebnog grijača ili uroniti masturbator u toplu vodu na nekoliko minuta.

I ne zaboravi! Obavezno koristi lubrikant na bazi vode.

Savjet za muškarce koji bi htjeli vježbati edging tijekom seksa: Kad osjetiš da je orgazam blizu, stani i u pauzi oralno  i prstima zadovolji partnericu. Ovako ćeš skrenuti pažnju drugdje, a tvoj partner će cijelo vrijeme uživati!

Žene

Neke žene, iako rijetke, imaju problema s prebrzim postizanjem orgazma. Edging pomaže i njima.

Ipak, većina žena prakticira edging jer su orgazmi nakon njega mnogo intenzivniji. I ne samo orgazmi, nego i cijeli proces je intenzivniji, a taj užitak traje duže.

Ali nije nužno da sve žene doživljavaju isto. Dok neke jako uživaju u edgingu, druge zbog toga izgube želju pa kasnije teže dožive orgazam. Ako ti se to dogodi, polako. Nisi jedina.

Masturbatore i ostale dodatke za brigu i bolji seks možeš pronaći u našoj online trgovini i fizički trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura