Dildo 101 - vrste dildova

Erotske igračke

Postoji malo more različitih vrsta dildova - od fantazijskih, vibrirajućih, realističnih i tako dalje. Dali ih ti još ne poznaješ i pitaš se kakav bi se tebi dildo najviše dopao? Danas ćemo naučiti o 14 različitih vrsta dildova i razlikama među njima. Nastavi čitati!

Znaš li razliku između dilda i vibratora?

Postoji gomila dildova i vibratora, ali po čemu se razlikuju? Pojednostavljeno - glavna funkcija dilda je penetracija, dok je kod vibratora vibracija. Ovo je, naravno, vrlo gruba podjela, jer postoje i penetracijski vibratori i vibrirajući dildi.

Znaš li koliko različitih vrsta dildova postoji?

Raspon dildova je ogroman, a najklasičniji oblik vjerojatno već znaš. Počnimo s malo neobičnijim!

Fantazijski dildo

Vrsta dilda koja je postala vrlo popularna posljednjih godina je fantazijski dildo. Moram te razočarati - trenutno nemamo baš takve dildove u ponudi. Ali ne brini, možeš dobiti sve ostale koje ti danas predstavljam.

Unatoč činjenici da ih nemamo u ponudi, svakako zaslužuju spomen. Fantazijski dildovi su različito tematski obojeni dildovi. Možeš dobiti, na primjer, zmajev, svemirski, vampirski, jednorogov i mnoge druge. Osobito su popularni oni u obliku pipaka.

Ono što trenutno možeš nabaviti kod nas su jednorogov dildo, zmajev dildo s ljuskama i nekoliko dildova koji podsjećaju na pipke. S njima možeš početi istraživati svoje fantazije!



Fisteri

Fantazijski dildovi također su poznati po tome što su prilično veliki. Neki od njih bi se stoga mogli svrstati i u kategoriju fistera. To su stvarno veliki dildovi pogodni za fisting. Ali neki su čak veći od šake! Možeš ih pronaći u kategoriji "specijalni dildovi", no ako te zanima više o fistingu, pogledaj naš YouTube video.



Dildo na napuhavanje

Ako želiš veliki dildo, ali bojiš se kako ga uvući u sebe, onda su dildovi na napuhavanje savršeni za tebe. Prikladni su za one koji još nemaju iskustva s divovima. Vibrator na napuhavanje pružit će ti osjećaj punoće, a uz to jednostavan je za umetanje. Nakon što je dildo u tebi, možeš povećati ili smanjiti njegovu veličinu po želji,i  potpuno si prilagođavaš svako iskustvo.



Stakleni i metalni dildo

Većina nas je vjerojatno navikla da su dildovi izrađeni od mekših materijala. Ali nije uvijek tako! Mogu biti i od stakla i metala. Veliki plus takvih dilda je što su praktički neuništivi i možeš ih imati zauvijek. Uz njih možeš koristiti bilo koji lubrikant ili ulje, a idealni su i za masažu i temperaturne igre. O njima smo već govorili u prošlom blogu.

Naša kolegica nedavno je prvi put isprobala metalni dildo i kaže da je to jedina igračka s kojom može doživjeti vaginalni orgazam. Sama je već isprobala mnoge igračke i otkrila da je metalni dildo zbog svoje težine idealan izbor. Precizno pritišće na G točku i nudi duboku masažu. Također je zakrivljen, tako da nećeš morati ništa raditi. Samo ga umetni i lagano ga pomakni prstima i on će obaviti svoj posao.



Dvostruki dildo

Postoje dvije vrste dvostrukih dildova. Prvi izgledaju poput neke vrste zmije, dok drugi izgledaju kao dva spojena dilda. Dvostruki dildo možeš koristiti sam ili s partnerom, ali možeš ga napraviti i od dva obična jednostruka dilda s usisnom čašicom.



Dildo-bič

Ako si više kinky, sigurno će ti se svidjeti dildo-bič. Ovo je igračka koja izgleda točno onako kako zvuči. S jedne strane je dildo, a s druge bič. Posebno je prikladan za putovanja tako da ne moraš nositi previše stvari sa sobom.



Strap-on i strapless dildo

Mnogi se dildi mogu pričvrstiti i na strap-on pojas, ali ima i onih kojima pojas nije potreban. Ako te zanima više pogleda Lucijin video. U njemu ćeš naučiti sve o strap-on dildovima i pojasima.



Vibrirajući dildo

Za sve one koji se kunu u vibracije nudimo vibrirajuće dildove. Ali ako ti vibracije nisu dovoljne, onda imaš na raspolaganju i dildove s funkcijama rotiranja i guranja!



Realističan dildo

Većina dildova prirodno spada u kategoriju realističnih dildova. To su oni dildi koji izgledaju kao pravi penis, a također su ukrašeni venama i testisima. Određeni realistični dildovi također se osjećaju gotovo isto kao pravi. Isprobaj ih, nećeš požaliti!



Dildo koji šprica spermu!?

Ako želiš još realističniji dildo, onda odaberi onaj koji i ejakulira. Da, i to postoji! Napuniš ga posebnim lubrikantom koji izgleda poput sperme. Teško je naći nešto realnije!



Klasični dildo

Ako ne želiš dildo koji izgleda kao penis, onda je za tebe prikladan klasični dildo. Od realističnog se razlikuje po tome što nema realnih detalja poput vena i testisa.



Analni dildo

Postoje i posebni dildovi za analni seks. Možeš ih pronaći u kategoriji "analni" i uglavnom su manji od običnih, a donji dio im je proširen. Ali pazi! Tamo možeš pronaći i fistere, pa prije kupnje dilda svakako provjeri njegove dimenzije da te nečim ne iznenadi. U principu, za analnu penetraciju možeš koristiti i obične dildove, no početnicima se preporučuje da krenu s nešto manjim.



Dilator

Osim svih dildova, u našoj ponudi možeš pronaći i posebne uređaje koji se zovu dilatori. To su dildovi koji su dizajnirani za liječenje vaginizma. Ovo je stanje u kojem se mišići dna zdjelice stalno kontrahiraju. To čini penetraciju bolnom i neugodnom, a može čak biti i nemogućom. Više o tome možeš pročitati u jednom od postova na našem blogu.



Dilde i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura