Dildo 101 - savjeti za bolju upotrebu

Erotske igračke, Savjeti za bolji seks

Misliš li da je dildo stvarno najdosadnija igračka na svijetu i da ga uopće ne trebaš? Danas ćeš naučiti 6 trikova i savjeta za korištenje na koje nisi ni pomislio! Uz ove savjete, na kraju članka, sigurno ćeš shvatiti da osim vibratora itekako trebaš i dildo!

1. Temperaturna igra (temperature play)

Igranje s grijanim ili ohlađenim priborom naziva se temperaturna igra ili “temperature play”. To je ludo zabavan način da začiniš solo seks ili seks s partnerom. Stakleni i metalni dildovi jedni su od onih koje možeš uroniti u vruću ili hladnu vodu na nekoliko minuta, što cijelo iskustvo čini još zanimljivijim. Pred večer staviš ga na par minuta u hladnjak i to je to!

2. Masaža dildom

Dilde možeš koristiti i za masažu! Tijekom ljetnih vrućina prvo ga rashladi, a zatim se njime masiraj. Tvrdi dildovi savršen su oblik za duboku masažu mišića. Stavi još malo masažnog ulja i kreni na put potpunog opuštanja.

3. Penetracija pod kutom

Možeš eksperimentirati s različitim kutovima penetriranja! Kod vaginalne penetracije možemo žene stimulirati G-točku, dok kod analne penetracije žene možemo stimulirati  A-točku, a muškarci prostatu.

4. Dildo pričvrsti na različite površine

Mnogi dildovi također imaju usisnu bazu. Možeš ih pričvrstiti na različite glatke površine - na tuš kabinu, zid kupaonice, stolicu, stepenice i još kuda! Na ovaj način također možeš igrati s različitim kutovima penetracije.

I još jedan savjet: tijekom igre možeš vježbati ovaj seks položaj i doći u formu za vrijeme kada si ti gore.

5. Upotrijebi s njime i koju drugu igračku!

dildo i vibrator

Ne zaboravi da možeš koristiti i nekoliko igračaka odjednom! Osim dilda, možeš koristiti i npr. analni čep ili analne kuglice... ili vibrator - posebno za stimulaciju klitorisa! Također možeš koristiti neke stezaljke za bradavice. Mogućnosti su beskrajne, sve što trebaš je malo mašte.

6. Korištenje s partnerom

Također je zabavno kada koristite dildo zajedno s partnerom! Istraživanja pokazuju da su parovi koji zajedno koriste seks igračke puno zadovoljniji, a seks im je neusporedivo bolji.

Pitaš li se kako uopće možeš koristiti dildo zajedno s partnerom?

Strap-on dildo

Mnogi dildovi su kompatibilni sa strap-on pojasevima. Ova metoda korištenja idealna je za pegging, dvostruku penetraciju, samo vaginalnu ili samo analnu penetraciju - za žene, muškarce i sve između!

Ako te zanima više detalja o korištenju strap-ona, pogledaj Majin video na našem YouTube kanalu.

P.s.: Naravno, dildo se može koristiti i bez strap-on pojasa. Znaćči, upravljate ga rukama.

Tijekom oralnog seksa

Kombinacija dilda i kunilingusa ili blowjoba je vrhunska! Preporučujem da to svakako probate.

Dvostruki dildo

Dvostruke dildove obično koriste lezbijke, ali mogu ih koristiti i dva muškarca ili muškarac i žena.

Dvostruki dildo

Zabavna činjenica: Dvije žene obično koriste takve dildove s naglaskom na stimulaciji klitorisa. Dildo se koristi samo za još malo više stimulacije. Da si lakše zamislimo - ovo onda izgleda kao scissoring s dvostrukim dildom između.

Za dvostruku penetraciju

Naravno, dvostruki dildo možeš koristiti naime za dvostruku penetraciju. A možeš koristiti 2-u-1

dildo koji je posebno dizajniran za tu svrhu.

BDSM - dildo s floggerom

Postoje i dildovi koji su ujedno i floggeri! Dildo služi i kao dildo i kao drška. Dakle, imaš dvije igračke u jednoj.

To je sve za danas. U sljedećem postu upoznat ćeš sve različite vrste dildova! Sve dildove i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini i fizičkim trgovinama u Ljubljani. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: