Čišćenje masturbatora

Novo u ponudi

Ako te  zanima kako očistiš masturbator, na pravom si mjestu. Čišćenje masturbatora je prilično jednostavno.

Čišćenje masturbatora

Poznajemo nekoliko različitih masturbatora. One koji dolaze u plastičnoj posudi, poput onih iz FPPR-a, ili bez, poput onih iz Friends with Benefits.

Nije bitno ima li masturbator posudu ili ne, jer je proces isti za oba. Osim što ovim s posudom opereš i nju.

Sam masturbator opereš mlakom vodom i sredstvom za čišćenje igračaka ili blagim sapunom.

Sredstvo za čišćenje masturbatora

Marka Fleshlight razvila je posebno sredstvo za čišćenje masturbatora, koje je najprikladnije za čišćenje materijala Cyberskin od kojeg su njihovi masturbatori napravljeni.

Masturbator očisti  tako da prvo izliješ ono što je unutra, a zatim ga povučeš iz unutrašnjosti prema van. Dobro ga poprskaj sredstvom za čišćenje, a zatim protrljaj dlanom.

Masturbator operi  pod mlakom vodom. Ne zaboravi ga opet okrenuti i očistiti ga još izvana.

Što možeš učiniti osim čišćenja masturbatora?

Masturbator moraš također osušiti. To možeš učiniti tako da ga osušiš ručnikom koji ne ostavlja dlačice ili ga jednostavno osuši na zraku. Kad se izvana osuši, okreni ga i osuši iznutra.

Puder za obnavljanje masturbatora

Za Fleshlight masturbatore možeš koristiti njihovu vješalicu za sušenje masturbatora koju možeš pronaći u našoj online ponudi.

Ali ako želiš da te tvoj masturbator dugo služi, ne zaboravi na puder za obnavljanje masturbatora.

Kada je masturbator očišćen i potpuno suh, materijal će biti malo ljepljiv. Kada ga pospeš puderom, on će tvoj masturbator ponovno učiniti mekim i baršunastim.

Za još jasnije upute o tome kako očistiti masturbator pogledaj video ispod.

Cjelokupan izbor pribora za čišćenje masturbatora možeš  pronaći u našoj online trgovini i fizičkoj trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku. Također možeš pročitati ostale postove na blogu i tako naučiti puno novih stvari. Ako imaš pitanja, možeš nam pisati na našu e-mail adresu ili nas nazvati na broj podrške i rado ćemo ti pomoći.

Monika
bio_monika

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura