Blagdanski pokloni - ideje za muškarce

Erotske igračke

Dali slučajno još nemaš poklon za voljenu osobu, a blagdani su svakim danom sve bliže? Bez brige, imam 6 ideja za poklone s kojima bi gotovo svatko bio zadovoljan!

ANALNI MASTURBATOR

Čini mi se da praktički svi dečki sanjaju o tome da ga barem jednom uspiju ugurati u guzicu. Pa, a ako tebi, barem za sada, još nije do toga, onda postoji kompromis da će vuk biti sit, a koza cijela. Kupiš mu analni masturbator.



Za još veće uzbuđenje, zavezi mu oči i masturbator upotrijebi na njemu! A ako želiš da stvarno umre od užitka, prvo zagrij masturbator. Masturbatori marke Fleshlight su napravljeni na način da se mogu i zagrijati na tjelesnu temperaturu pa je osjećaj stvarno realan. Možete kupiti grijač za masturbator, ili ga prije upotrebe uroniš u vruću vodu za 10-15 minuta. Zatim upotrijebite lubrikant na bazi vode i nemoj štedjeti na njemu. Nikada neće zaboraviti ovaj poklon!

MASAŽA PROSTATE

Muškarci imaju G-točku u anusu koja se zove prostata. A ako stimuliraš prostatu, mogu doživjeti najintenzivnije orgazme u svom životu.

A ako je majka priroda napravila tako da tamo imaju G-točku, onda je vrijeme da svome dragome pokažeš što propušta.

Ako je još  početnik, onda mu možeš pokloniti komplet analnih čepova različitih veličina.



Dalje, možda će na red doći stimulatori prostate.



Razlika između analnih čepova i stimulatora prostate je u tome što su stimulatori prostate više zakrivljeni kako bi lakše pogodili prostatu.

Da saznaš više o masaži prostate, pogledaj ovaj video.

A kada kupuješ bilo što analno, OBAVEZNO uzmi i analni lubrikant! Ako ga koristiš sa silikonskim igračkama, pazi da je na bazi vode, jer u protivnom mogu oštetiti površinu igračke.

SEKSI DONJE RUBLJE

Ali ako tražiš nešto jednostavnije, onda nikada ne možeš pogriješiti ako sebi  kupiš jedan seksi kompletić donjeg rublja. Muškarci su vizualna bića i takve stvari uvijek pale.

U ponudi je ogroman izbor, ali marka Obsessive je daleko najpopularnija.



Ali ako želiš nešto što će doslovno  otrgnut sa tebe bez grižnje savjesti, onda pogledaj marku Penthouse, koja je stvarno jeftina.



I još jedan savjet: ako imaš na pojasu za čarape vezane čarape, prvo obuci  to, a tek onda gaćice. Gaćice možeš  skinuti , a čarape i pojas ostaju;).

NAJBOLJI HANDJOB

Vaš dragi je navikao na tvoja usta i ruke, pa mu pokloni malo drugačiji poklon –hand job koji nikada neće zaboraviti!

A ako želiš biti stvarno ekstra, onda upotrijebi svoja usta  i uhvati se rukama njegovog pijetla. Umjesto uobičajenog lubrikanta na bazi vode, koristi onaj s okusom ili onaj koji hladi, grije ili onaj osjećajem trnaca. I nemoj štedjeti na lubrikantu.

Plus bodovi za originalan poklon, svakako dobivaš s ovim. Ovo je takav mini hand job pribor. Izgleda kao poluodrezani masturbator, ali ne misli da je zbog toga  što je manji loš.. Znaš već, veličina nije sve; P

CLONE A WILLY

Pokaži mu da ti je njegov "pijetao" najdraži na svijetu i da ne možeš živjeti bez njega. Za poklon mu daj komplet za izradu 100% replike njegovog prijatelja Clone-A-Willy Kita.

Ovim ćeš mu poklonom puhnuti na dušu, a pritom ćete se i zabaviti. Ali prije nego što izradiš odljevak, njegov penis mora biti u čvrstom stanju i vjeruj mi da se neće žaliti na proces izrade.

Međutim, nakon što je lijevanje obavljeno, možete ga i koristiti. I ne samo da imaš odljevak u prirodnoj veličini, dobivaš i sve što ti je potrebno da vibrira.

SEXY  IGRE

Konačno, nešto što je više nego ne,poklon za oboje. Tease & Please je marka koja ima vrlo slatke sexy igrice za parove. Sve od Kamasutra pokera do BDSM igara.



Ako želiš malo začiniti svoj seksualni život, onda s tim ne možeš pogriješiti. Uz ovakve igrice uvijek otkriješ nešto novo, a onda seks može biti samo još bolji.

Ako imaš bilo kakvih pitanja, uvijek nas možeš nazvati ili kontaktirati putem e-maila ili na društvenim mrežama. Nalazimo se na Instagramu, Facebooku i YouTubu. I ne zaboravi nas tamo pratiti.

Maja
bio_maja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: