Bathmate pumpice za povećanje penisa i bolju erekciju!

Savjeti za bolji seks

Želiš li jače erekcije i veći penis? Bathmate pumpice su najbolje na tržištu i njihovom upotrebom ćeš postići svoju vrhunsku snagu! Zanima te kako?

Prijatelj Bathmate programera Johna Oakesa ozlijedio je kralježnicu tijekom penjanja i nakon toga je imao problema s postizanjem i održavanjem erekcije. Budući da je John inženjer i njegov poznati prijatelj, odlučio mu je pomoći.

bathmate John Oakes

Istražio je razne pumpice za penis i otkrio da ih može poboljšati. Sve druge pumpice na tržištu koristile su zračni tlak, ali John je shvatio koliko bi učinkovito bilo da vakuum stvara voda! Izumio je prvu hidrauličku pumpicu za penis i ona je zapravo pomogla njegovom prijatelju. I ne samo to! Ispostavilo se da pumpica ima stvarno zanimljive učinke! Redovitim korištenjem erekcije su postale jače i duže, a penis duži i deblji. Dakle, pumpica ne samo da je pomogla kod erektilne disfunkcije, već je i povećala veličinu penisa. John je sve smatrao tako vrhunskim da je prvu pumpicu nazvao Herkul!

Što čini Bathmate pumpicu tako posebnom?

Za razliku od ostalih pumpi na tržištu, Bathmate pumpice stvaraju vakuum pomoću vode, a ne zraka.

  • Vakuum je ujednačeniji.
  • Korištenje nema nikakvih neželjenih nuspojava.
  • Topla voda potiče protok krvi.
  • Pumpica jako jednostavno postaje dio tvoje rutine, jer je koristiš kada ideš na kupanje ili tuširanje.
  • Čišćenje pumpice je iznimno jednostavno, jer je već koristiš  s vodom.

Zašto odabrati pumpicu Bathmate?

Ako želiš imati pumpicu koja će definitivno poboljšati tvoj seksualni život, onda je Bathmate jedini pravi izbor. Ovo je jedina pumpica za koju se usuđujemo tvrditi da zaista pomaže. Kupci navode da im se penis povećao za čak 7,5 centimetara, a opseg u nekim slučajevima čak 2,5 centimetra.

S običnim pumpicama učinak povećanja brzo nestaje. Uz Bathmate pumpice učinak može trajati čak 24 sata nakon prve uporabe! Redovitim korištenjem ovaj učinak nikada ne nestaje!

bathmate pumpica

Ono što je još nevjerojatnije je da pumpica dokazano pomaže u rješavanju problema s erekcijom. Muškarci koji prije nisu mogli postići ili zadržati erekciju kažu da su one sada jače i traju dulje, a orgazmi su intenzivniji. Iste rezultate bilježe i muškarci koji nemaju problema s erekcijom. Povrh svega, korištenje je iznimno jednostavno, ugodno i bezbolno!

Kada će biti vidljivi prvi rezultati?

Pri prvoj uporabi učinak će trajati do 24 sata. Ako želiš dugotrajne promjene, moraš pumpicu koristiti 5 puta tjedno po 15 minuta dnevno. Slično kao i u teretani - kad jednom počneš ići u nju, potrebno je neko vrijeme da vidiš napredak, a zatim moraš nastaviti trenirati kako bi ostao u formi. Kada prestaneš vježbati, s vremenom gubiš taj napredak. Tako John Oakes koristi pumpicu već 12 godina gotovo svaki dan i kaže da su rezultati fenomenalni.

Kako odabrati pravu veličinu Bathmate pumpice?

Bathmate pumpice dostupne su u 4 različite veličine, a za učinkovitost je vrlo važno odabrati pravu veličinu.

Najprije izmjeri duljinu i obujam penisa u erekciji, a zatim odaberi odgovarajući model pumpice na temelju svoje trenutne veličine.



Kako se koriste Bathmate pumpice?

Budući da je Bathmate hidraulička pumpica, potrebna ti je voda da bih ju koristio. Najbolje ju je koristiti prilikom kupanja ili tuširanja. Prije nego počneš, zagrij penis pod toplom vodom i nježno ga masiraj.

  1. Napuni pumpicu do vrha toplom vodom. Provjeri je li ventil zatvoren tijekom punjenja; mora se gurnuti ulijevo ili udesno. Hydromax ima i umetak za veću udobnost, koji moraš ukloniti prilikom punjenja vodom kako bi spriječio zadržavanje zraka.
  2. Zatim stavi pumpicu na neuzbuđeni penis i pritisni ju uz tijelo. Pazi da testisi nisu zahvaćeni u pumpicu.
  3. Otvori ventil gurajući ga do sredine, a zatim polako i ravnomjerno pritisni pumpicu uz tijelo kako bih stvorio vakuum. Čini to dok pritisak ne postane nepodnošljiv i ne bude bolan. Ako koristiš pumpicu Hydroextreme, stvaraš vakuum stiskanjem loptice.
  4. Drži namještenu pumpicu 3 minute i između  ako je potrebno pojačaj pritisak. Možeš kupiti i Bathmate pojas za tuširanje tako da ne moraš držati pumpicu, i možeš nastaviti sa svojom rutinom dok treniraš.
  5. Pumpicu ukloniš otpuštanjem vakuuma. To činiš pritiskom na ventil.
  6. Na kraju, tzv. "OK stiskom" mazi penis 2 minute u smjeru od tijela prema glaviću penisa.
  7. Preporuka je da sve ponoviš još 2 puta, ali ne više od toliko puta. Pumpicu možeš koristiti maksimalno 15 minuta unutar 24 sata. Dakle 3 puta po 3 minute korištenje pumpice i 3 puta po 2 minute glađenje penisa.

ok stisk bathmate

Svaka 2-3 dana korištenja dobro je napraviti jednodnevnu pauzu. Dakle, pumpicu koristiš u prosjeku 5 puta tjedno.

Bathmate pumpe i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura