Autoblow za najbolji blowjob tvog života

Erotske igračke

Autoblow je mnogo više od samo još jedne seks igračke! To je najbolji uređaj za simulaciju blowjob-a na tržištu, koji ti pruža 500 sati užitka!

Voliš i ti oralni seks? Ne moraš ništa raditi, samo ležiš i uživaš, zar ne?

Zapravo, to uopće nije istina! Prvo moraš nekoga zavesti, zatim tu osobu odvesti na jedan ili više spojeva i stvoriti pravu atmosferu. Kada ste oboje u opuštenom elementu, moraš uvjeriti osobu da je upravo sada, pravi trenutak za oralni seks i tek tada se možeš opustiti i uživati.

Iako tada često shvatiš da osoba nema pojma što radi, sav si napet i daješ joj upute, da ti slučajno ne odgrize pola penisa...

Uf, tek sada možemo shvatiti zašto je Autoblow tako popularan pribor!

Što je uopće Autoblow?

autoblow

Autoblow je elektronički masturbator za simulaciju oralnog seksa. U sebi krije rukav (uložak), a oko njega je 5 redova kuglica na žici koje izgledaju kao narukvice. Ove se narukvice pomiču gore-dolje oko rukava kako bi ti dale osjećaj guranja u usta. I to deepthroath style!

Autoblow u našoj ponudi je druga generacija ove vrhunske igračke i 50% je bolji od prethodnog jer ima uže narukvice. One se rastegnu na isti način kao i prethodna verzija, ali također ti nude još intenzivniju stimulaciju.

Za koje je veličine Autoblow prikladan?

Svi znamo da su penisi različitih oblika i veličina, pa su kod Autoblow-a mislili i na to. Možeš birati između tri rukava različitih promjera.

Rukav A je najmanji i prikladan je za opseg penisa od 7,5 do 10 cm, rukav B je prikladan za opseg od 10 do 15 cm, a najveći rukav C prikladan je za opseg penisa od 14 do 16,5 cm.

Rukavi postoje i u različitim bojama i oblicima vanjskog otvora, tako da ti Autoblow masturbator nikada neće dosaditi!

Kako se koristi Autoblow?

autoblow sleeve

Autoblow je napravljen po uzoru  blowjob-a iz snova - ti se samo opustiš i uživaš.

Uz njega više nikada nećeš morati kupovati i mijenjati skupe baterije niti ga stalno puniti jer se uključi direktno na struju! Tako ti se nikada neće dogoditi da bi poželio blowjob, a da bude tvoja igračka prazna. Ili još gore, da bi se ispraznila i ugasila dok je koristiš. Kad si ti za akciji, i tvoj će Autoblow biti u akciji!

Prije nego što počneš, nanesi  na svoj penis i na rukav masturbatora lubrikant na bazi vode, zatim umetni penis u Autoblow. Masturbator možeš  tijekom korištenja držati, a možeš ga spremiti između jastuka ili ga staviti na trbuh kako bi ti ruke bile slobodne. Također možeš kupiti držač za još jednostavnije korištenje.

Brzinu kretanja narukvica reguliraš kotačićem na dnu masturbatora, a onda se samo opustiš i uživaš.

Čišćenje

Važno je, da masturbator Autoblow očistiš nakon svake uporabe. Srećom, to je izuzetno jednostavno.

Izvadiš silikonski rukav iz kućišta i opereš ga sredstvom za čišćenje seks igračaka ili blagim sapunom i mlakom vodom. Kad se potpuno osuši, možeš ga vratiti u kućište. Kako bi lakše gurnuo rukav nazad, možeš si pomoći priloženim štapom.

Važno: kućište se ne smije smočiti pod vodom, ali možeš ga obrisati vlažnom krpom.

Autoblow je glasan uređaj

autoblow unlimited blowjobs

Na kraju, pozabavimo se još jednom stvari - glasnoćom Autoblow masturbatora. Cijela igračka nije baš diskretna, ni za oko ni za uho.

Proizvođač Autoblow-a ima vrlo dobar odgovor na ovo.

Autoblow nije tihi proizvod jer nije igračka već uređaj. Opruga i kuglice prilikom pomicanja stvaraju zvuk sličan  brisaču za vjetrobransko staklo. Ali ne brini - jak zvuk znači i snažnu i učinkovitu izvedbu! Sa svojim motorom će ti donijeti čak 500 sati korištenja, što je više od 2000 prosječnih blowjob-ova. Što još čekaš?

Autoblow i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini i fizički trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura