Analne kuglice – sve što trebaš znati o njima

Erotske igračke

Analne kuglice su idealno pomagalo za poboljšanje seksa i orgazama! Možeš ih koristiti i u dvoje i tijekom solo igre. Ako te zanima više, čitaj dalje!

Zašto bi itko koristio analne kuglice?

Pitaš se zašto bi netko stavljao stvari u anus ako je to namijenjeno da stvari idu iz njega?

Analne kuglice stimuliraju mišiće analnog sfinktera. Radi se erogeni zoni, koja je puna živčanih završetaka i njihova stimulacija dovodi do neopisivih užitaka!

Kako se koriste analne kuglice?

Kako bi kuglice što više stimulirale mišiće analnog sfinktera, koriste se tako da ih stavljaš unutra i van.

To može izgledatitako da ih staviš tijekom predigre, a zatim ih u trenutku vrhunca polako izvlačiš, ili ih umjesto tebe  izvlači tvoj partner. Isto možeš učiniti i tijekom masturbacije, jer dodatna stimulacija čini orgazam još intenzivnijim!

No, kako tijekom seksa nije važan samo orgazam, već i koliko uživaš na putu do tamo, analne kuglice savršen su dodatak za svakog ljubitelja analne stimulacije. Samo odvoji vrijeme, da se igraš s njima i uživaš.

Napravljene su tako da ne moraš umetnuti sve kuglice odjednom. Započni polako i s onoliko kuglica koliko u početku tebi odgovara.

Analni lubrikant

Kao i kod svih analnih igračaka, također moraš i za analne kuglice koristiti analni lubrikant. Ovaj je gušći nego inače i stoga se ne suši tako brzo. Ako koristiš  silikonske kuglice, pripazi da je lubrikant na bazi vode. Najbolje da koristiš EasyGlide lubrikant.

Ako nisi siguran koliko ti lubrikanta treba, zapamti da je uvijek bolje imati ga previše nego premalo.

Analno tuširanje

Analno tuširanje nije obavezno, ali ga možeš koristiti ako te brine čistoća. Tako uklanjaš ostatke stolice, i kasnije se potpuno prepustiš događanju.

Ako kuglice koristiš na krevetu ili kauču, preporučuje se da za svaki slučaj ispod sebe staviš ručnik. No, možeš ih koristiti pod tušem i uštedjeti si brige oko čistoće.

analne kuglice

Čišćenje

Važno je da  kuglice pravilno očistiš nakon svake upotrebe. To učiniš tako da ih opereš mlakom vodom i blagim sapunom, a možeš koristiti i antibakterijsko sredstvo za čišćenje igračaka. Budući da su kuglice silikonske, možeš ih i prokuhati i tako uništiš bakterije.

Tko može koristiti analne kuglice?

Analne kuglice mogu koristiti svi, bez obzira na spol.

Pazi da kuglice ne dijeliš s drugima osim ako su izrađene od materijala koji se može dobro dezinficirati. Nije najbolje da bakterije iz anusa jedne osobe uđu u anus druge osobe.

Na što trebate obratiti pažnju pri kupnji

Jedna od najvažnijih stvari pri kupnji je odabrati pravi materijal. Kod analnih igračaka posebno je važno da materijal nije porozan. Dobar izbor su na primjer silikon, staklo ili metal.

Ako si početnik, najbolje je prvo odabrati silikonske kuglice jer su fleksibilnije i lakše se koriste. Za još intenzivnije iskustvo, kasnije možeš isprobati neki tvrđi materijal.

Razlika između analnih čepova i analnih kuglica

Po čemu se analne kuglice razlikuju od analnih čepova? Izgledaju vrlo slično,i idu u istu rupu, zar ne?

Analni čepovi dizajnirani su da ti pruže osjećaj punosti. Samo ga umetneš i uživaš. Odlični su i kao priprema na analni seks, jer malo rastežu ulaz u anus i pripremaju ga na penetraciju.

Analne kuglice donose najviše užitka kada ih pomičeš unutra i van. Glavna karakteristika kuglica su...naravno, kuglice! Što ih je više, više uživaš.

analne kuglice

Postoje i mnoge igračke koje izgledaju kao analne kuglice, a uz proizvod će stajati da je analni dildo ili čep. To je zato što postoji ogroman broj igračaka koje se mogu koristiti na mnogo načina i zapravo spadaju u više od jedne kategorije. No, budući da ne želimo da se isti proizvodi pojavljuju u kategorijama u online trgovini, svrstavamo ih u kategoriju koju je proizvođač naveo kao primarnu.

Budući da to sada znaš, u našoj trgovini moći ćeš pronaći mnoge igračke koje se koriste na više načina.

Na primjer, analne kuglice možeš koristiti i kao analni čep! Ili obrnuto - koristi analni čep sličan kuglicama i stavljaš ga unutra i van.

Ne postoji pravilo koje kaže što je ispravno, a što nije. Bitno je samo da ti se sviđa i da što više uživaš.

Upozorenje

Za igračke koje nemaju prošireno dno, pazi da ih ne umetneš do kraja jer ti je potrebno dovoljno prianjanja da ih možeš sigurno izvući.

U slučaju anusa je naime tako, kada nešto sklizne u njega, vrlo  je teško vratiti van. U slučaju rodnice to nije problem, jer rodnica završava i stoga se u njoj ništa ne može izgubiti. U anusu se stvara svojevrsni vakuum koji strano tijelo povlači još dublje. Pazi!

Najbolje analne kuglice za početnike

Za početak su vrlo prikladne silikonske kuglice. Na primjer, kuglice u obliku srca ili kuglice u boji marke Satisfyer vrlo su popularne. Možeš odabrati i kraće ako su ovi dugi možda previše strašni za početak.Najbolje analne kuglice za daljnje korisnike

Sljedeći korak su kuglice od stakla ili metala. Ne samo da je osjećaj vrlo poseban jer se radi o tvrđem materijalu, možeš ih i zagrijati ili ohladiti u vodi i tako si osigurati užitak na novoj razini.Najbolje analne kuglice za profesionalce

Nakon što stekneš puno iskustva, a prethodno spomenute kuglice postanu premale za tebe, možeš testirati svoje granice na sljedećim kuglicama.Proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na info@corner69.hr ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura