6 najboljih položaja za seks u troje!

Savjeti za bolji seks

Ako imaš tu sreču, da ti je uspjelo dobiti gospođicu, koja se slaže s seksom u troje, ili ako uživaš ako se nekada seksu pridruži još treča osoba, onda si pola posla več uradio.

Ipak moraš znati nekoliko stvari, koje če iskustvo napraviti još bolje. Naime, kada ide za to, da iz ovog(u večini) rijetkog iskustva dobiješ najviše, moraš znati što se dopada tebi kao i tvojoj najboljoj polovini.

Dakle, prije što pozovete još jednu ženu u vaše nočne igrice, pročitaj si našu listu najvručijih pozicija za seks u troje.

1. »the Daisy Chain«

vrsta je grupnog seksa (znači 3+ osobe) kod kojoj svi koji su prisutni istovremeno primaju i davaju oralnu stimulaciju. Neki izraz upotrebljavaju i za drugu vrste stimulacije, to je vaginalni ili analni seks, kojeg simultano izvode barem tri osobe, nekada i za dvostruku penetraciju ako jednu ženu menjamo s muškarcem.

Zašto je super za tebe?

U tom položaju muškarac jednostavno kontrolira dubinu penetracije za vaginalnu ili oralnu stimulaciju. Istovremeno je iz muške perspktive nevjerojatan, jer tijekom primanja oralne stimulacij ili npr. u doggy položaju daje pogled na divnu stražnjicu žene, u međuvremenu može gledati i oralni seks među ženama. Što može biti ljepše?

Zašto je super za nju?

Žene obično bolje znaju, što se sviđa ženama, zato može doživjeti nevjerojatne osječaje uz kunilingusu druge žene. Uz dva muškarca može doživjeti dvostruku penetraciju i bolju stimulaciju saskrivene G-točke, koja može dovesti do ludog orgazma, koji posve drugčiji od vaginalnog ili klitorisnog orgazma.

2. »Bobbing for apples«

Ležiš naslonivši se natrag, jedna žena obradi tebe, a ti obradiš drugu ženu, koja ti sjedi na licu.

Zašto je super za tebe?

Prilično očigledno zašto bi te ovaj položaj ugrijao (gola žena praktično na svakom djelu tvoga tijela). Senzorna stimulacija svih čula po inenzitetu približi se osječaju stvarne penetracije. Poglede, koje češ dobivati su ludi. I još jedan plus – ležanje naslonivši se natrag, kod tog položaja seksa neče te mnogo umoriti.

Zašto je super za nju?

U tom položaju imaju obje žene mogučnost primati ili davati užitke i kod toga se menjati i tako dostignete multiple orgazme. Možete i uživati u masturbaciji tijekom provedbe felacije i potpuno se prepustite tijekom primanja kunilingusa sa strane muškaraca.

3. »G-spot Jiggy«

Uzmeš si jednu ženu odostraga, u međuvremenu dok druga leži pod prvom ženom okrenuta u kontra smjer.

Zašto je super za tebe?

Tijekom uživanja u penetraciji jedne, druga ti liže muda. Osječaji uz takvoj dvostručni stimulaciji – od muda, do baze i penisa, sve uednom – težko se upoređuju s nečim drugim. Tijekom guranja unutar i van može te brzo iznenaditi ejakulacija zbog dodatne oralne stimulacije. Istovremeno može donja žena izvoditi analnu stimulaciju na tebi s jezikom ili stimulatorom prostate.

Zašto je super za nju?

Tijekom uživanja u penetraciji, koji izvodi muškarac, u isto vrijeme donja žena pruža dodatnu oralnu stimulaciju klitorisa. To omogučuje totalne orgazme za prvu ženu, naravno mogu se ženje menjati.

4. Dvostruku penetraciju

Sigurno si više puta video u porno filmima. Ženu penetriraš (vaginalno ili analno), drugi muškarac penetrira drugi otvor. Druga varianta je sličan položaj, koi se zove Eifflov stolp, gdje jedan muškarac pozadi penetrira ženu. A drugi od nje dobije blowjob.

Zašto je super za tebe?

Puno muškaraca ima to fantaziju, koja je vezana s potpunom predajom žene dvojici muškaraca, koju napune do vrha. Muškarci uživaju i u dodatnoj stimulaciji s strane drugog penisa, koi u isto vrijeme penetrira drugi otvor.

Zašto je super za nju?

Puno žena uživa u dvostruki penetraciji, posebno u kombinaciji s dodatnom stimulacijom po cijelom tijelu, koju izvodi sama ili nko od muškaraca, i sa seks igračkom. Najprije če biti dvostruka penetracija jako intenzivna, skoro prejaka, iskustvo, koje če rasti iz užitka uz veču vlažnost.

5. Upotreba strapona za seks u troje

mogučnost u troje se početveri. Najočitnije je, da jedna žena nosi strap-on i penetrira drugu ženu prednje ili stražnje. Tako nije potreban još jedan muškarac za dvostruku penetraciju. Druga popularna mogučnost je, da žena s straponom penetrira muškarca od straga.

Zašto je super za tebe?

Uz analnu penetraciju muškarca ovaj doživi orgazam, kojeg nikad prije nije. Stimulacija P-točke t.j. prostate naime pruža sasvim drugčiju vrst orgazma, koj može pretresti cijelo tijelo. Pored toga orgazmi prostate smanjuju mogučnost za karcinom na prostati.

Zašto je super za nju?

Ako želiš igru snage, onda je strapon baš ono što ju može pokrenuti preko ruba. Upotreba strapona daje ženi snagu i kontrolu penetracije, koje drugčije anatomski ne može doživjeti. To mož dovesti do večeg seksualnog samopouzdanja i povečavanja sekusalne strasti t.j. koliko puta če ona početi spolni odnos.

Neki straponi sadrže i ugrađene vibratore, što znaći, da tijekom pentracije tebe i ona uživa u svojoj stimulaciji.

6. Magični O

položaj je, kod kojeg u doggy položaju penetriraš jednu ženu, koja međutim ljubi drugu ženu, s prstima stimulira grudi, dodiruju se..itd.

Zašto je super za tebe?

Međutim kad več tako i tako uživaš u analnoj ili vaginalnoj penetracii možeš gledati akciu žena na ženu. Ovaj položaj je vjerojatno jedna najčešćih želja muškaraca, koja se navodi na seks u troje i puno toga ovisi od vizualne stimulacije tijekom samog seksa. Dodirivanje i poljubci mogu naravno eskalirati i u oralni seks među ženama, toga se sigurno nečeš braniti ;)

Zašto je super za nju?

Za žene je to dobar način kako doživjeti nešto više s drugom ženom i ujedno držati kontrolu nad igrom, Putem istraživanja žene su puno više otvorene za biseksualna iskustva od muškaraca (u stanju s samim društvom, koji spolne odnose žena/žena vidi puno više nedužnim kao odnos muškarac/muškarac). U tom položaju obadve žene mogu doživjeti oralnu i klitorisnu stimulaciju tijekom penetracije i dovode je do više orgazama.

Za više eksperimentiranja s položajima i variantama i kombinacija pogledaj si ispod nekoliko strapona i pomagala za stimulaciju prostate, koju možeš upotrebiti baš za ove položaje za seks u troje.





Miha
Piše o zanimljivim temama, bez obzira na predrasude i tabue. Posebno je zainteresiran za utjecaj spola na društveni život, i uvijek je raspoložen da podijeli svoje znanje sa vama.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura