5 savjeta za najbolje orgazme u životu!

Savjeti za bolji seks

Želiš li da tvoji orgazmi budu još bolji i intenzivniji? U nastavku možeš pročitati pet vrlo jednostavnih savjeta za postizanje najboljih orgazama u životu. Isprobaj ih, nećeš požaliti!

1. Najvažnija je predigra

predigra i orgazmi

Uvijek iznova ponavljamo da je predigra najvažniji dio svakog dobrog orgazma. Istraživanja su naime pokazala da su orgazmi s više predigre intenzivniji i dulje traju.

Ali predigra ne znači samo onih pet minuta prije penetracije, to je nešto što možeš raditi s ili bez partnera. Njegova je svrha da se tvoje tijelo i mozak  pripremi za intenzivniju stimulaciju. Sporom eskalacijom oslobađa se ogromna količina oksitocina, hormona ljubavi, pa kasnije možeš još više uživati. No, budući da cijela stimulacija traje duže, orgazam će, kada konačno nastupi, biti puno intenzivniji!

2. Neka ti orgazam ne bude jedini cilj

Mnogo puta naš jedini cilj postaju orgazmi. Ali kada se previše fokusiramo na nešto, to može izgubiti na intenzitetu ili postati još teže ostvarivo. Možda zvuči pomalo kontraintuitivno, ali ako odvojiš vrijeme i uživaš u svemu što vodi do orgazma, cijelo će iskustvo biti puno bolje.

3. Bolji orgazmi uz svjesnu masturbaciju

orgazam uz svjesnu masturbaciju

Mindful masturbation ili svjesna masturbacija znači da se tijekom stimulacije usredotočiš na cijelo tijelo, a ne samo na intimne dijelove, i to najmanje 15 do 20 minuta. Možeš koristiti ruke, igračke, lubrikante i ulja, važno je samo da se fokusiraš na sve osjete i stvarno svjesno promatraš što ti odgovara, a što ne.

Prakticiranje svjesne masturbacije izvrstan je alat za one koji imaju poteškoća s postizanjem orgazama. Obično su orgazmi toliko mentalni koliko i fizički. Stoga, ako tijekom seksa razmišljaš o drugim stvarima, a misli ti odlutaju negdje drugdje, puno ćeš teže postići orgazam. Uz svjesnu masturbaciju naučit ćeš uživati u dodiru i ostati u trenutku. U početku će ti se ovo prakticiranje možda učiniti pomalo čudnim ili nevažnim, ali na kraju će to dovesti do bolje masturbacije i seksa. Na taj ćete način oboje, ti i tvoj partner više uživati u trenutku i osjetiti sve što se može osjetiti, a posljedično to će utjecati i na tvoje orgazme.

4. Eksplozivni edging orgazmi

Edging ili odgađanje orgazma je tehnika u kojoj masturbiraš skoro do orgazma i neposredno prije njega staneš, malo pričekaš i smiriš se, a zatim nastaviš. Ovo možeš ponavljati koliko god puta želiš, a budući da će se orgazam razvijati kroz dulje vrijeme, na kraju će biti mnogo eksplozivniji i intenzivniji.

5. Maštanje i orgazmi

orgazmi i mašta

Jesi li ikada o nečemu maštao, a zatim osjetio grižnju savjesti?

Ništa više! Maštaj bez grižnje savjesti!  U svojoj glavi možeš stvoriti bilo koje scenarije. Ili one koje se ne bi mogle dogoditi u stvarnom životu, ili čak one za koje ne želiš da se dogode. Ako te nešto uzbuđuje, samo pusti mašti na volju i napravi upravo ono što želiš.

Možeš, primjerice, zamisliti da si s osobom koja te privlači, ali u stvarnosti ne možeš biti s njom ili razmišljaš o nečemu što si vidjeo u porno filmu, ali to ne bi baš prakticirao s partnerom . Što god je, dopušteno je. Štoviše, budući da ćeš eksperimentirati s mislima koje te uzbuđuju, tvoji će orgazmi biti sve bolji i bolji!

Ako si želiš u postizanju orgazma pomoći nekom vrstom dodatka, posjeti nas u našoj online trgovini i fizički trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura