5 najboljih pozicija za stojeći seks

Savjeti za bolji seks

Stojeći položaji idealni su položaji za prepuštanje užicima na raznim mjestima unutar i izvan kućnog okruženja: u kuhinji, kupaonici, parku ili bilo kojem drugom mjestu. Ako žena nosi haljinu, sve što treba učiniti je skinuti gaćice i već mogu uživati.

Stojeći seks nije samo ugodan začin, nego donosi i intenzivniji orgazam zbog emocionalne uzbuđenosti. Istina je, međutim, da u filmovima sve izgleda puno ljepše nego u praksi. Zašto? Seks u kojem partneri stoje ili jedan od njih stoji, a drugi se klanja, u naručju ili slično, jedan je od zahtjevnijih. Ne samo da su položaji tehnički zahtjevni, već zahtijevaju prilično snage i vještine od muškarca jer je njeno tijelo svakim trzajem sve teže i teže. Muškarac treba imati puno kondicije, a puno također ovisi o ženskoj okretnosti i njezinoj težini. Pogledajmo 5 najboljih položaja za stojeći seks.

Oralni seks

Oralni seks odlična je opcija za stojeći seks i zahtijeva najmanje mučenja iz svih položaja. Kako izgleda? Ona stoji, a on kleči i nudi joj oralne užitke, ili obrnuto. Da li neko od vas stoji? U ovom se slučaju može nasloniti na zid, a drugi ga oralno zadovoljava. Ako je muškarac dovoljno jak, mogu pokušati i 69 u stojećem položaju. Ona obavi noge oko njegove glave, tako da joj je međunožje ravno ispred njegovih usta i visi dolje, s glavom u njegovom penisu. Mora je čvrsto držati i obojica se moraju potruditi da ne padnu. Zbog orgazmičkih osjećaja koji stojećoj osobi mogu uzrokovati probleme s ravnotežom, preporučam da se nasloni na zid.

U naručju

U tom je položaju vrlo važno da je žena nešto lakša, a muškarac ima snage u rukama, jer položaj zahtijeva puno posla za njega. Muškarac se naslanja na zid i podiže partnericu u naručje, podržavajući joj stražnjicu dlanovima ili držeći za bedra. Žena se prilijepi za njega kao da jaše konja. Ako mogu, mogu se odmaknuti od zida i nastaviti seksati dok stoje, a da se muškarac ne nasloni na zid. Također vrlo popularan je položaj u kojem se žena nasloni na zid u naručju, a muškarac je pritisne o zid. Ako želiš začiniti položaj, muškarac bi trebao nositi vibrirajući prsten za penis. Položaj je sjajan za pokazivanje muške snage i kontrole, ali svakako uključuje naporan rad za njega i nju.

Uz zid

Ako nas želja za seksom ili divljim naletom strasti iznenadi negdje na javnom mjestu, dovoljno je i da se partneri naslone jedan na drugog ili na jedan zid okrenut jedan prema drugom. Žena bi trebala poželjno podići jednu nogu protiv muškog bedra, jer to omogućava dublju penetraciju. Ako je partner manji, muškarac može saviti noge ili žena može stati na noge i tako olakšati situaciju. Ako su kod kuće, besramno koristite štap ili drugi komad namještaja, jer prevelika razlika u visini sprječava penetraciju u ovom položaju.

Nagnuti naprijed

Položaj u nagibu prema naprijed vidi se kako se žena naginje naprijed i naslanja ruku na pod, a muškarac prodire u nju odostraga. Vrlo je važno da je muškarac čvrsto drži kako ne bi pala. Položaj omogućuje duboku penetraciju, dok također može nadraživati klitoris. Trik u ovom položaju je, međutim, pronalaženje pravog kuta, koji često ovisi o vrsti tijela i fizičkim mogućnostima.

Stojeći - na stolu

Stojeći položaji uključuju i položaj u kojem ona leži na stolu, s stražnjicom na rubu stola, a on stoji. Žena može imati noge oko njegovog tijela, s njim drži bedra, može ih nasloniti na ramena ili oboje mogu stajati za stolom naginjajući na stol. Pri tome muškarac može dodatno nadraživati ženu, ili žena može stimulirati svoje osjetljive dijelove. Prednost ovog položaja je u tome što nudi duboku penetraciju i zbog toga što težinu drži stol ili drugi element, on oslobađa stojećeg partnera i može biti energičniji i trzajiviji.

Nešto o karakteru onih koji vole stojeći seks

Za one koji vole stojeći seks, smatraju se nestašnim ljubavnicima koji vole eksperimentirati i otkrivati ​​nove stvari na neobičnim mjestima. Muškarci su odvažni, a žene energične i u stalnom traženju novih iskustava. Stojeći seks mogu si priuštiti mnogi parovi koji žele brze užitke ili uživaju u riziku da budu uhvaćeni u seksu (na primjer,  seks na poslu). Također je popularan i seks pod tušem.

Što je sa seks ljuljačkom?

Ako voliš stojeći seks, ali zahtijeva previše energije i truda, razmisli o upotrebi seks ljuljačke. Ljuljačka je elegantno rješenje s kojim možeš sve jednostavnije i lakše testirati sve položaje, jer omogućava veću slobodu kretanja ili manje napora. O ljuljačkama smo pisali više prošli tjedan, pročitaj ovdje.

Eva
Otvorene i iskrene naravi te širokih nazora. Piše o svemu, a najradije uklanja mitove i predrasude.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura