Pravila privatnosti

Na temelju aktivnosti na našim stranicama, personaliziramo sadržaj stranice tako da prvo pokušavamo pokazati za tebe zanimljiviji sadržaj i proizvode.Klikom na „Razumijem”, ili bilo koju drugu vezu izvan ove poruke, prihvaćaš korištenje kolačića i korištenje prikupljenih podataka u svrhu personalizacije i prikazivanja ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i drugim mjestima. Personalizaciju i ciljano oglašavanje uvijek možete isključiti postavkom privatnosti.

Nemate artikala u svojoj košarici.
Menu

Proizvod nije u prodaji!

Taj proizvod više nije u prodaji, no možemo vam ponuditi nešto slično? Pokaži slične proizvode

Adventski kalendar Naughty And Nice 2022

129,95 €
Sa nabavkom ovog proizvoda dobijete 129 bodova lojalnosti.

Kod proizvoda: LBX-AC22 | EAN kod: 8719934005334

Karakteristike

Brand: LoveBoxxx
Boja: Zelena
Stimulacija: Analna, Klitoralna, Stimulacija bradavica, Stimulacija G-točke, Stimulacija međice, Stimulacija penisa, Stimulacija prostate, Stimulacija testisa, Vaginalna
Pogodno za parove: Muškarac + Muškarac, Muškarac + Žena, Žena + Žena
Prikladan lubrikant: Na vodenoj bazi

Opis

Tu je Naughty and Nice Adventski kalendar 2022 - ove godine još ljepši i bolji nego ikad!

Rasprodali smo sve kalendare. Adventski kalendar Naughty and Nice ponovno će biti dostupan 2023. u novoj verziji!

Vrijednost igračaka u slobodnoj prodaji je 3700kn (500€).

Namjerno nismo otkrili sadržaj kalendara jer želimo da se pustiš iznenaditi i svaki dan otkriješ novu čarobnu igračku koja će te odvesti do vrhunca. No, ako te i svejedno zanima sadržaj kalendara, kontaktiraj nas prije nego se odlučiš na kupnju.

adventni koledar naughty and nice 2022

Na kojoj ćeš listi biti ti ove godine? Naughty ili Nice?

Ove godine Adventski kalendar Naughty and Nice 2022 u raskošno zlatno zeleni boji i nudi ti još veće užitke!

Kalendar je savršen božićni poklon, pomoću kojeg ćeš zapaliti iskre i podići temperaturu u spavaćoj sobi sebi ili svom partneru kao još nikada prije!

Vrijeme je da osjećaš i osjetiš sebe i svog partnera.

U ovogodišnjem kalendaru 24 multifunkcionalnih igračaka u prvi plan stavlja svih tvojih 5 osjetila i osjećaja, potičući te da stupiš u kontakt sa svojim vrućim željama i iskusiš niz novih senzacija.

Igračke će oduševiti muškarce, žene i sve vrste parova - ukratko, Naughty and Nice 2022 savršen je dar za svakoga tko želi otkriti sva svoja osjetila i neizmjerno uživati.

Adventski kalendar Naughty & Nice prepun je luksuznih igračaka i prekrasne kozmetike, savršenih da sam ili sa svojim partnerom doživiš vruće i najuzbudljivije posljednje tjedne u ovoj godini!

Svaki dan obećava nove senzacije i vruća iskustva koja će stimulirati sva tvoja osjetila.

adventni koledar par

Mišljenja naših kupaca iz 2021

adventni koledar mišljenje

.

.

.

SPOILER - ne čitajte dalje ako ne želite pokvariti iznenađenje!

Sve igračke, osim vibrirajućeg jajeta, mogu se puniti putem priloženog USB kabela. Za rad vibrirajućeg jajeta potrebne su 2x AAA i 1x CR2032 baterije (uključene).

Igračke s magnetskim punjačem: provjeri je li punjač pravilno spojen na mjesto punjenja igračke. Ako je pravilno spojen, svjetlo će zasvijetliti.

Za testiranje i/ili korištenje proizvoda važno je da igračka nije spojena na punjač.

Sa silikonskim igračkama uvijek koristi lubrikant na bazi vode i dobro ih očisti nakon svake uporabe.

Sastojci:

Sastojci lubrikant: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Sodium, Benzoate, Potassium sorbate, Citric acid.

Sastojci difuzor sa štapićima: Deionized water, plants pure extract, deodorant agent, essence, surfactants, ordenone.

Sastojci kuglica za pjenušavu kupku: Sodium Bicarbonate, Sodium Carbonate, Sodium Sulfate, Citric Acid, PEG-400, Perfume, Coloring include: FD&C Yellow No.5 (CI 19140), D&C Red No.33 (CI 17200).

Sastojci ulje za masažu: Aqua, Glycerin, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Carrageenan, Sodium benzoate, Mica, Potassium orbate, Citric acid, Iron (III) Oxide, Titanium dioxide.

Sastojci sredstvo za čišćenje igračaka: Amphoteric surfactants < 5%, phenoxyethanol.

Sastojci oralnog balzama: Petrolatum, Ethylhexyl, Stearate, Aroma, Sucralose, Tocopherol, Helianthus, Annuus seed oil, Tocopheryl acetate

Sastojci gel za tuširanje i kupanje: Glycine soja oil, Laureth-4, Mipa-Laureth Sulfate, Parfum, Propylene Glycol, Benzyl salicylate, Limonene, Linalool, Alpha-isomet hyl ionone, Tocopherol, Helianthus annuus seed oil, Prunus armeniaca kernel oil, Persea gratissima oil.

 

Sadržaj paketa podložan je promjenama bez prethodne najave.

Recenzije klijenta

  • P.B. 3. studenoga 2022.
    Jedna od mojih i partnerovih blagdanskih tradicija postala je otvaranje seksi adventskog kalendara kroz prosinac. Naručimo ga ranije, tako da stigne na vrijeme i prije negoli se rasproda, i zaista čekamo 1.12. da ga počnemo otvarati! Cijeli mjesec onda provedemo radujući se iznenađenju svaki dan. Otvaranje kalendara tako postaje trenutak za nas, da se zabavimo i razveselimo, posvetimo jedno drugome i našoj intimi.

    To što je ovaj kalendar pogodan za sve vrste parova (muško-ženske, muško-muške, žensko-ženske), ali i što možeš u njemu potpuno uživati i solo, ogromna je prednost. Naravno da neće sve igračke i stvarčice svima u potpunosti odgovarati, ali prilika za popuniti vlastitu kolekciju, kao i isprobati neke nove stvari i trenirati vlastitu maštu i inovativnost je odlična. Uz to, sve je prekrasno, kvalitetno, mirišljavo i mekano, i stvara zaista poseban blagdanski ugođaj. A i puno je lakše podnijeti zimu i duge noći uz sve zabavne igračke, kozmetiku i raznovrsne dodatke koji se nalaze u kalendaru.

Napišite vašu recenziju

Želiš li besplatnu poštarinu?

Uštedi kada kupuješ u našoj trgovini! Prijavi se i primaj bon za besplatnu poštarinu, koju možeš odmah koristiti. Ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Slažem se, da se preneseni podaci koriste, pohranjuju i obrađuju za potrebe direktnog informiranja i komuniciranja s prilagođenim ponudama i sadržajima. Potvrđujem, da sam upoznat sa svojim pravima u odnosu na osobne podatke koje su proslijeđeni.

Discount code